Daarom Dustin & Apple in het onderwijs

apple logo

Verwacht meer van technologie in jouw klas.

Welkom bij Dustin in het Onderwijs, maak je klaar voor een geweldige transformatie naar een inspirerende en eigentijdse leeromgeving. Ontdek hoe onze naadloze integratie, betaalbaarheid, en privacy jouw leerlingen en docenten inspireren om hun volledige potentieel te bereiken, terwijl we iedereen stap voor stap begeleiden naar de toekomst van onderwijs.

Alleen maar voordelen

1. Betaalbaarder dan je dacht

2. Veelzijdigheid met iPad

3. Toegankelijk voor iedereen

4. Makkelijk in beheer

5. Naadloze integratie met Google workspace & MS 365

6. Versterk de creativiteit

7. Lange levensduur en Co2-neutraal

8. Trainingen voor docent + IT op elk niveau

9. Learn & Connect

10. Privacy & veiligheid voorop

Dustin helpt jou met:

  • Het overstappen van Chromebook en/of Windows laptops naar onderwijs met iPads - lees meer
  • Het (verder) ontwikkelen van het ICT-plan / visie op maat
  • De professionele ontwikkeling van de leerkrachten en docenten / curriculum training
  • Het betaalbaar houden van onderwijs met iPads
  • Met de technische infrastructuur van je school (netwerk + hardware integratie)
  • Het kiezen van de juiste hardware
  • Alle benodigde ondersteunende diensten

Bekijk hoe ons Apple Team OBS De Steven hielp met de transformatie naar gepersonaliseerd onderwijs met iPads

Uit onderzoek is gebleken:

  • 30% meer effectieve leertijd bij het gebruik van iPads
  • 20% restwaarde op iPad na 4 jaar
  • 35% minder tijd kwijt aan implementatie, beheer en onderhoud

iPad in jouw school, ontdek waarom::

Meer betrokkenheid voor leerlingen

Alle leerlingen verdienen toegang tot leermogelijkheden die hen voorbereiden op de toekomst. iPad geeft ze de beste start. Met ingebouwde tools voor productiviteit, creativiteit en samenwerking kan iPad alles worden wat leerlingen en leerkrachten nodig hebben: een camera, een opnamestudio, een notitieboekje, een schetsboek en nog veel meer. En iPad bereidt leerlingen ook voor op het leven buiten het klaslokaal. Momenteel implementeert 100 procent van de Fortune 500-bedrijven iOS en iPadOS.1 Leerlingen zijn dus al bekend met de devices die ze ook in hun carrière gaan gebruiken.

Rijker onderwijs voor leerkrachten

Door barrières weg te nemen die het lesgeven verstoren, krijgen leerkrachten meer tijd voor onderwijs en meer tijd voor leerlingen. Dankzij de intuïtieve interface van de iPad kunnen leerkrachten en leerlingen snel vinden wat ze nodig hebben, georganiseerd blijven en elke opdracht uitvoeren. iPad is ook compatibel met de tools en services die dagelijks worden gebruikt, waaronder die van Google en Microsoft.

Verbeterde efficiëntie voor IT

Nu het gebruik van technologie in de klas een gegeven is, wordt IT-tijd beter besteed aan het beheren van technologie die het onderwijs en het leren verbetert en gaat er minder tijd verloren aan supporttickets en reparaties. iPad is betrouwbaar en gemaakt om lang mee te gaan, dus in vergelijking met andere devices kunnen scholen hun operationele efficiëntie verbeteren door minder IT-helpdeskverzoeken, een betere beveiliging en minder tijd aan reparaties te besteden.

Slimmere investering voor je school

De restwaarde van devices op de lange termijn kan een grote impact hebben op een financiële investering. iPad is een rendabele optie omdat de combinatie van duurzame hardware, betrouwbare software en doorlopende OS-updates ervoor zorgt dat het school na verloop van tijd een aanzienlijke waarde behoudt. Dus in tegenstelling tot andere devices die aan het einde van hun levenscyclus worden weggegeven of weggegooid, betekent de hoge restwaarde van de iPad dat ze kunnen worden ingeruild wanneer het tijd is om te upgraden.2

Hoe ga je als school om met deze overstap naar iPad?

Als school die overstapt van Chromebooks of Surfaces naar onderwijs met iPads, is het essentieel om een goed implementatieplan op te stellen, onderwijzers en leerlingen te trainen in het gebruik van iPads en te zorgen voor een soepele overgangsperiode. Ontdek hoe onze uitgebreide begeleiding en ondersteuning kunnen helpen bij een succesvolle transitie naar het gebruik van iPad binnen je school op onze speciale pagina.

Leer hoe je dit succesvol doet

MacBook Air 15". Bizar dun en snel.

De 15‑inch MacBook Air is gigantisch dun en heeft een adembenemend Liquid Retina-display. Met de superkracht van de M2‑chip en een batterij die tot 18 uur meegaat1 levert hij de hele dag ongelofelijke prestaties, terwijl hij ook nog eens ultra handzaam is.

MacBook Air 13". Superlicht zwaargewicht.

De 13‑inch MacBook Air is helemaal opnieuw ontworpen rondom de krachtige M2‑chip. Hij is uitzonderlijk snel en heeft een batterij die tot 18 uur meegaat. En dat in een bizar dunne behuizing van aluminium.1

Juridische informatie

Er zijn verschillende maatwerkopties om uit te kiezen.

1Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.

Ga helemaal los.

De 13‑inch MacBook Pro is veelzijdiger dan ooit. Dankzij de superkracht van de M2‑chip is het de handzaamste pro-laptop van Apple, met een batterij die tot 20 uur meegaat.1

Juridische informatie

Er zijn verschillende maatwerkopties om uit te kiezen.

1 Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.

Mac mini. Met de superkracht van M2 en M2 Pro.

Mac mini met de M2- of M2 Pro‑chip heeft de snelheid die je nodig hebt om meer te doen in minder tijd. Van rijke presentaties voor je werk tot de meest intense games, voor de M2-chip is niets te gek. En de M2 Pro kan met het grootste gemak extreem veeleisende taken aan, zoals het bewerken van enorme afbeeldingen of 8K ProRes‑video. Dankzij een groot aantal verschillende poorten om al je favoriete devices aan te sluiten, kun je Mac mini overal voor inzetten.

De ultieme iPad. Met de superkracht van de M2‑chip.

iPad Pro. Met de verbluffende prestaties van de M2‑chip. Adembenemend Liquid Retina-display in twee formaten.1 En supersnel 5G, voor indrukwekkende prestaties, waar je ook bent.2

Juridische informatie

XDR-display is beschikbaar op het 12,9 inch model.

Accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar, onder voorbehoud van verkrijgbaarheid. Compatibiliteit varieert afhankelijk van generatie. Apps zijn verkrijgbaar in de App Store. Verkrijgbaarheid van titels is aan verandering onderhevig. Software van andere fabrikanten is afzonderlijk verkrijgbaar.

1Displays hebben ronde hoeken. Als rechthoek meet het scherm van de 12,9 inch iPad Pro 32,77 cm diagonaal en het scherm van de 11 inch iPad Pro 27,96 cm diagonaal. Daadwerkelijke displays zijn kleiner.
2Data-abonnement vereist. 5G is in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal providers beschikbaar. Snelheden zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse en provider. Neem voor meer informatie over 5G-ondersteuning contact op met je provider en kijk op apple.com/nl/ipad/ cellular.

Upgrade naar iPad Air. En maak nog meer mogelijk.

Dit is het perfecte moment om te upgraden naar iPad Air. Met een indrukwekkend 10,9‑inch Liquid Retina-display.1 1 Dankzij de prestaties van de M1-chip gaat alles in de hoogste versnelling, of je nu een heftige game speelt of iets bijzonders creëert. Met Touch ID, geavanceerde camera’s, razendsnel 5G2 en wifi 6, USB-C en ondersteuning voor Magic Keyboard, Smart Keyboard Folio en Apple Pencil (2e generatie).

Juridische informatie

Accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar, onder voorbehoud van verkrijgbaarheid. Compatibiliteit varieert afhankelijk van generatie. Apps zijn verkrijgbaar in de App Store. Verkrijgbaarheid van titels is aan verandering onderhevig. Software van andere fabrikanten is afzonderlijk verkrijgbaar.

1Display heeft ronde hoeken. Als rechthoek meet het scherm van iPad Air 27,69 cm diagonaal. Het daadwerkelijke display is kleiner.
2Data-abonnement vereist. 5G is in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal providers beschikbaar. Snelheden zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse en provider. Neem voor meer informatie over 5G-ondersteuning contact op met je provider en kijk op apple.com/nl/ipad/ cellular.


1. Gebaseerd op interne Apple gegevens.
2. De inruilwaarde is afhankelijk van de staat, het jaar en de configuratie van je in aanmerking komende device. Niet alle devices komen in aanmerking voor een tegoed. Je moet ten minste 18 jaar oud zijn om in aanmerking te komen voor inruil voor een tegoed of voor een Apple Gift Card. De inruilwaarde kan worden toegepast op de aankoop van een nieuw device of worden toegevoegd aan een Apple Gift Card. De feitelijke waarde die wordt toegekend, is gebaseerd op de ontvangst van een in aanmerking komend device dat overeenkomt met de beschrijving die werd gegeven toen de schatting werd gemaakt. Er kan omzetbelasting worden geheven over de volledige waarde van een nieuw device. Voor inruilen in de winkel is het overleggen van een geldig identiteitsbewijs met foto vereist (lokale wetgeving vereist mogelijk dat deze informatie wordt bewaard). De aanbieding is mogelijk niet in alle winkels beschikbaar en kan variëren tussen inruil in de winkel en online. Sommige winkels hebben mogelijk aanvullende vereisten. Apple en zijn inruilpartners behouden zich het recht voor om om welke reden dan ook de hoeveelheid van een inruiltransactie te weigeren of te beperken. Meer informatie over het inruilen en recyclen van in aanmerking komende devices is verkrijgbaar bij de inruilpartner van Apple. Er kunnen beperkingen gelden.