Apple Financial Services

De ideale Apple werkplek – met Apple Financial Services binnen handbereik

Medewerkers die met Apple-devices werken zijn productiever en tevredener, blijkt uit een onderzoek dat door Forrester is gedaan. Maar is het niet veel te duur om voor jouw medewerkers allemaal Mac, iPad en iPhone aan te schaffen? Het tegendeel is waar. Een Apple device verdient zich op meerdere manieren terug. Bereken direct het maandbedrag aan de hand van onze rekenvoorbeelden.

Uitgaven voor IT-apparatuur zijn altijd een behoorlijke hap uit jouw bedrijfsbudget. Maar wat als je deze kosten kunt verdelen en budgetteren over een langere tijd: alleen betalen voor gebruik en geen investering vooraf? Dat is precies wat we bij Dustin mogelijk maken, in samenwerking met Apple Financial Services.

De voordelen

Bij Dustin kunnen wij je met behulp van Apple Financial Services voorzien van een totaaloplossing op basis van Apple apparatuur. De voordelen voor jouw organisatie zijn:

  • Altijd de nieuwste Apple-technologie
  • Alleen betalen voor het gebruik
  • Geen grote investeringen vooraf
  • Aan het eind van de looptijd maandelijks opzegbaar
  • Flexibiliteit aan het einde van de looptijd. Zowel verlengen of overnemen.

Hoge kosten?

Vaak hoor je vanuit de IT-afdeling of directie dat Apple- apparatuur veel te duur is. Maar wie de cijfers erbij pakt, ontdekt dat dit helemaal niet het geval is. Integendeel.

Meer waarde voor minder geld

De aanschafkosten van Apple devices zijn initieel soms hoger dan voor andere merken. Maar zodra deze overwonnen zijn, dalen de operationele kosten snel. Hardware en software zijn optimaal op elkaar afgestemd. Het gevolg: véél minder kosten aan installatie, onderhoud en ondersteuning. Daarnaast verbruiken Apple producten weinig energie. De apparatuur verdient zichzelf automatisch terug!

Betere spreiding van kosten over een langere looptijd

Tel daarbij de gunstige opties van Apple Financial Services op, waardoor ook de hoge aanschafdrempel vervalt. Je betaalt alleen voor het gebruik van de apparatuur gedurende de looptijd van de overeenkomst.

Een hoge restwaarde die nog meer voordeel oplevert

Apple-apparatuur behoudt gedurende lange tijd hun waarde. Zéker gedurende de looptijd van de overeenkomst. De ingecalculeerde hoge restwaarde wordt verdeeld over de maandelijkse bedragen voor het gebruik, zodat deze nog lager worden. Zo hebben jouw medewerkers de beschikking over een complete Apple werkplek , welke bestaat uit een Mac, iPad en iPhone, voor slecht €2,52 per dag.

Millennials kiezen Apple

Op dit moment betreden veel millennials de arbeidsmarkt. Deze generatie is kent een puur digitale leefstijl. Uit onderzoek van Forrester blijkt dat zij in overgrote meerderheid hun werk gemakkelijker en productiever doen, wanneer ze hun eigen devices mogen kiezen. Daarbij kiezen zij opvallend vaak voor Apple. Met Apple Financial Services beschikken ze altijd over de nieuwste Apple-technologie dankzij de mogelijkheid om na afloop van de overeenkomst alle apparatuur in te ruilen, met een vernieuwde overeenkomst voor hetzelfde maandbedrag.

Tijd voor rekenvoorbeelden

Laten we eens kijken naar een paar concrete rekenvoorbeelden.

Voorbeeld 1

Een complete werkplek voor nog geen drie euro per dag. Jouw medewerkers worden uitgerust met een Macbook Pro, iPad en iPhone, die iedere 36 maanden worden vernieuwd naar de nieuwste standaarden.

13-inch Macbook Pro M2
iPad Wi-Fi 10th gen
iPhone 14
Totaal per gebruiker per dag*

€ 1,06
€ 0,51
€ 0,94
€ 2,52

Voorbeeld 2

Meer dan alleen een iPad
Je kunt door middel van AFS met hetzelfde budget de iPad, accessoires, training en volledige dienstverlening meefinancieren. Medewerkers zijn vanaf dag één direct up and running zonder de IT-afdeling extreem te belasten. De screenprotector is geplakt, de CMDB-registratie voltooid en het device is uitgepakt. Je hebt getrainde medewerkers die efficiënt kunnen werken en door aandacht te besteden aan de uitreiking maak je er direct een speciaal moment van.

iPad Wi-Fi 10th gen
Cover
Apple pencil
CMDB-registratie, uitpakken en in hoes plaatsen
Training
Totaal per gebruiker per dag*

€ 0,51
€ 0,07
€ 0,12
€ 0,02

€ 0,06
€ 0,78

Te combineren met allerlei producten en diensten

Wij helpen je niet alleen kosteneffectief aan Appleapparatuur, maar in de overeenkomst kunnen ook allerlei producten en diensten worden meegenomen.

AppleCare

Standaard worden Apple devices geleverd met 1 jaar wereldwijde garantie. Met de AppleCare-producten heb je recht op deskundige telefonische ondersteuning en profiteer je van extra mogelijkheden voor reparatie van hardware door Apple. Dustin biedt verschillende Apple-Care producten aan.

Software

Veel organisaties gebruiken een Windows-omgeving. Samenwerken door middel van Microsoft 365 is dan de uitkomst. Deze licenties, maar ook andere merken of types zijn volledig op te nemen binnen het voorstel van Apple Financial Services.

Accessoires

Maak de aanschaf van Apple hardware compleet met een origineel Apple accessoire of een van een ander merk. Kies bijvoorbeeld een Magic Mouse voor bij je MacBook, een origineel hoesje voor je nieuwe iPhone of een nieuwe Keyboard-case voor je iPad. Welke accessoire je ook zoekt, je kunt hem direct meefinancieren.

Services en diensten

Denk hierbij aan training van personeel, het uitgepakt aanleveren op een locatie of bezorgen bij de medewerker thuis. Een upgrade van je Wi-Fi netwerk. Alles om de nieuwe hardware soepel en snel uit te rollen binnen jouw organisatie, bieden wij graag op maat aan.

Mac binnen grote bedrijven. Tijd voor wat cijfers.

In opdracht van Apple heeft Forrester Consulting bij zeven grote bedrijven onderzocht wat de impact is van het feit dat ze hun werknemers de mogelijkheid bieden met Mac te werken. De belangrijkste bevindingen zijn:

- Werknemers die Mac gebruiken, zijn productiever en hebben minder ondersteuning van IT nodig
- Implementatie van Mac is gemakkelijker en gaat sneller
- Werknemers die Mac gebruiken, blijven langer bij het bedrijf

Alle resultaten zijn nu te vinden in de Forrester-publicatie ‘The Total Economic Impact™ of Mac in Enterprise’. Hierbij inbegrepen is een gedetailleerde financiële analyse waaruit blijkt dat Mac, ondanks de hogere aanschafkosten, in een levenscyclus van drie jaar een financieel voordeel geeft van $ 678 per stuk vergeleken met een pc.

Download rapport

Download whitepaper

Dustin is Apple Authorised Enterprise Reseller; een unieke status die niet voor iedere partij is weggelegd. Zaken doen met een Authorised Enterprise Reseller staat garant voor ontzorging van A tot Z.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Apple producten en diensten voor jouw organisatie? Download dan onze whitepaper.