Apple Professional Services

Apple Professional Services

Apple Professional Services (APS) kan bedrijven helpen bij de digitale transformatie met bewezen implementatiemethoden en gespecialiseerde kennis van het Apple ecosysteem. Het is gericht op klanten die Mac als keuze hebben en biedt een toonaangevende service-ervaring om het verkooptraject te versnellen. APS kan klanten helpen bij elke stap van het transformatieproces.

Apple Professional Services – Expertisegebieden

De expertisegebieden van Apple Professional Services (APS) zijn gericht op grote bedrijven, hoger onderwijsinstellingen en overkoepelende onderwijsorganisaties. De diensten van APS zijn ontworpen om de IT-afdeling en het management te ondersteunen bij het plannen, integreren en implementeren van Apple technologieën. Het doel van deze diensten is om volledige zelfredzaamheid te bereiken door middel van geavanceerde technische diensten, projectmanagement en coaching. Het aanbod van APS is gebaseerd op drie pijlers: beoordeling, integratie en acceleratie, en omvat de volgende diensten:

Beoordeling

APS biedt een holistische kijk op de systemen van de klant, evalueert hun behoeften en stelt hen in staat om Apple technologie op grote schaal te implementeren. Dit wordt bereikt via de Readiness Review dienst en is geschikt voor alle Apple technologieën.

Integratie

APS bouwt of herstelt een succesvolle implementatie van Apple technologieën. Dit wordt bereikt via de Implementatieoptimalisatie dienst en is geschikt voor alle Apple technologieën.

Acceleratie

APS produceert een robuust 'proof of concept' om klanten garanties voor de toekomst te bieden. Dit wordt bereikt via de Mac Accelerator dienst en is alleen geschikt voor Mac technologieën.

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om je te helpen en is bereikbaar per mail via [email protected].