Choose IT

Een complete oplossing voor je leerlingen

Dustin ondersteunt scholen en (ouders van) leerlingen met het bijbenen van het steeds digitalere onderwijs. Om alles meteen goed te regelen, hebben wij Choose IT ontwikkeld. Hiermee regel je in één klap de hardware, software, garantie en serviceverlening voor je kind of de leerlingen op je school. Als gerenommeerde IT-specialist binnen de onderwijs branche adviseren wij en stellen we met de school een kernassortiment samen zodat iedereen met een laptop of tablet die voldoet aan de eisen.

Choose IT geeft iedere leerling toegang tot de juiste middelen om het digitale onderwijs te volgen. Het juiste device, zonder gedoe, rompslomp en een serviceniveau wat ervoor zorgt dat kinderen en onderwijsinstellingen zich op het onderwijs kunnen focussen.

Choose IT-portal

Leerlingen en ouders/verzorgers bestellen via Choose IT het device dat het beste bij het kind en leerjaar past, inclusief de juiste accessoires. Het assortiment is samengesteld met de school op basis van de beste devices van Apple en HP. Zo ben je er zeker van dat je kind altijd op een device werkt wat aansluit bij de eisen van de school. Je kunt bij ons de laptop kopen of huren tegen een vast laag maandbedrag, zonder BKR-toetsing/registratie.

Voordelen voor de leerling/ student

Toekomstbestendig dankzij de nieuwste generatie apparatuur

Financieringsoplossingen zonder BKR-registratie zodat iedereen een laptop kan aanschaffen

Laptop of tablet met de juiste specs passend bij de opleiding

Continuïteit in het volgen van onderwijs door o.a. een leentoestel

Nederlandstalige helpdesk via ons Customer Care Centre

Snelle reparatie via eigen gecertificeerde reparatiedienst

Voordelen voor de school

Eén portal voor zowel (ouders van) leerlingen als medewerkers

Wij helpen IT met het beheer van de devices en bij uitleverdagen

Breed aanbod van didactische trainingen voor het onderwijspersoneel

Mogelijkheid tot de inzet van leendevices

Iedere leerling heeft een device met de juiste specificaties die passen bij het onderwijs

Nederlandstalige helpdesk voor alle merken (Apple, Dell, HP, enz.)

Choose IT voor docenten

Ook de medewerkers van de onderwijsinstelling kunnen profiteren van de voordelen van Choose IT. Ongeacht of jouw medewerker arbeidsrechtelijk recht heeft op devices, je kunt hen helpen devices te kopen voor werk- en privé-gebruik. Choose IT is een complete oplossing, gebaseerd op choose your own device (CYOD). Medewerkers bestellen via Choose IT het gewenste device met bijbehorende accessoires. Dustin ondersteunt je door de gehele dienstverlening van productselectie, aanschaf, financiering tot uitlevering uit handen te nemen.

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om je te helpen en is bereikbaar per mail via [email protected].