Apple Professional
Learning Specialist

Haal alles uit Apple in het onderwijs met onze deskundige begeleiding

Als een Authorised Education Specialist van Apple in Nederland, bieden wij volledige begeleiding gedurende het gehele proces van visie-ontwikkeling tot en met de implementatie van Apple producten in het onderwijs. Wij bieden ondersteuning op verschillende gebieden, waaronder Apple School Manager, Mobile Device Management en de Klaslokaal app, en bieden trainingen in het effectieve gebruik van iPad of Mac. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning voor leerlingen met gehoor- of visuele beperkingen, differentiatie, personalisatie en flexibiliteit. Wij geloven dat technologie gebruiksvriendelijk en ondersteunend moet zijn voor het onderwijs.

Wij blijven voortdurend bijscholen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Apple, IT en onderwijs, zodat wij ouders en docenten de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden.

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om je te helpen en is bereikbaar per mail via [email protected].