Software

Softwarelicenties kunnen worden gekocht of gehuurd. Als je vijf of meer licenties nodig hebt, kun je volumecontracten afsluiten waardoor je minder betaalt. Klinkt dit interessant? Neem dan contact op met onze softwarespecialisten en vind een goede oplossing voor je bedrijf.

Software kopen Verschillende vormen van software (licentie, download en doos) vind je onder elke categorie op deze pagina. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan software van fabrikanten als Microsoft, Adobe, VMware en Veeam. Wij hebben natuurlijk ook producten van andere softwarefabrikanten, dus neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.

Wat is software? Software is een samenvattend woord voor alle programma's en andere instructies die in een IT-systeem worden gebruikt. Voorbeelden van software zijn het Windows 10 Pro-besturingssysteem en de kantoorsoftware die valt onder de verschillende Microsoft 365-licenties. Het tegenovergestelde van software is hardware. Dit zijn de onderdelen waaruit een IT-systeem is opgebouwd, zoals een grafische kaart in een computer.

Bestsellers