Verzendinformatie

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn levering?

Bestellingen die vóór 16.30 uur worden geplaatst, worden op dezelfde werkdag vanuit ons magazijn verzonden, zolang de goederen op voorraad zijn en de betaling of kredietcontrole is goedgekeurd. We werken samen met PostNL en in bepaalde gevallen maken wij gebruik van koeriersbedrijven voor de levering van uw producten. In sommige gevallen bij bestellingen van meerdere artikelen kan het een extra dag langer duren voordat levering plaatsvindt.

Hoe weet ik welke leveringsmethode wordt gebruikt?

Als we de leveringsmethode aanpassen aan het gewicht en de aard van het pakket, kunnen we in sommige gevallen een andere leveringsmethode gebruiken dan die u heeft gekozen bij het plaatsen van uw bestelling. Wanneer uw bestelling is ingepakt, ziet u de leveringsmethode onder Orderhistorie in uw account.

Volgen met verzendnummer

De e-mail bevat een link met "Uw bestelling is onderweg" die u doorverwijst naar PostNL Track & Trace. Elk gegeven tijdsbestek van levering, op PostNL Track & Trace of via meldingen, is indicatief.

Onze leveringsmethoden

Leveringen naar bedrijven (pakketzending)

Levering vindt meestal binnen één werkdag plaats. De zending wordt standaard geleverd op uw duidelijk aangegeven bedrijfsadres, over het algemeen binnen de openingstijden van 09.00 tot 17.00 uur. De levering kan een maximum gewicht hebben van 31,5 kg en maximale afmetingen van 175 cm x 78 cm x 58 cm per pakket.

De service omvat één bezorgpoging. Indien er op het moment van levering niemand aanwezig is, wordt het zakelijke pakket naar de dichtstbijzijnde PostNL-locatie gestuurd om de volgende werkdag opgehaald te worden.

Leveringen naar bedrijven (pakketzending)

Levering van zendingen op pallet(s) vindt over het algemeen de volgende dag plaats op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 08.00 en 18.00 uur. Levering naar de Nederlandse eilanden (Europa) duurt 1 werkdag langer. De levering vindt plaats op straatniveau of op het laadperron. Alleen levering op bedrijfsadressen is mogelijk, niet op postbus- of PostNL-locaties. De service omvat één bezorgpoging naar het opgegeven adres. Wanneer er niemand aanwezig is, krijgt de zending de volgende werkdag standaard een tweede bezorgpoging. Indien het niet mogelijk is om binnen twee bezorgpogingen te leveren, zal de ontvanger een schriftelijk bericht ontvangen om PostNL te bellen voor een derde bezorgpoging. Indien er niet binnen 5 dagen wordt gebeld, zal de palletzending teruggestuurd worden naar Dustin. De levering van palletzendingen mag een maximaal gewicht van 800 kg per pallet hebben en maximale afmetingen (lengte, breedte, hoogte) van 120 cm x 80 cm x 180 cm per pallet.

Levering naar een postbus (pakketzending)

Wanneer uw afleveradres een postbus is, wordt de verzending over het algemeen de volgende dag op dinsdag tot zaterdag afgeleverd. Levering van uw postbus naar uw bedrijf is niet inbegrepen in deze service. De levering kan een maximum gewicht hebben van 31,5 kg en maximale afmetingen van 175 cm x 78 cm x 58 cm per pakket.

Levering naar een PostNL-locatie (pakketzending)

Levering naar een PostNL-locatie naar keuze vindt meestal de volgende dag plaats na 15.00 uur. Standaardmeldingen worden per e-mail verzonden. Om de zending op de PostNL-locatie af te halen, zijn 'ID-controle' en 'handtekening voor afhalen' vereist. De levering kan een maximum gewicht hebben van 31,5 kg en maximale afmetingen van 175 cm x 78 cm x 58 cm per pakket.

LET OP! Alle leveringen vinden uitsluitend plaats binnen Nederland (Europa).