Vrachtinformatie

Verzendkosten worden aan alle bestellingen toegevoegd. De totale verzendkosten worden berekend in verband met de bestelling die wordt gefactureerd, wanneer bekend is of het product per pakket, pallet of koeriersdienst kan worden verzonden.

Als je een account bij ons hebt, kun je inloggen om te zien hoe je bestelling wordt verzonden. De levermethode staat ook vermeld in de orderbevestiging met de titel Je bestelling is onderweg.

Hoe verzendkosten worden berekend

Het basisverzendtarief bedraagt momenteel vanaf € 4,99 excl. btw voor 1 zending met 1 pakket. Voor elk extra pakket geldt een toeslag van € 4,99 excl. btw.

Gratis verzenden vanaf 50 euro,- (excl. BTW) voor pakketzendingen.

Goederen die op een pallet worden geleverd, worden gefactureerd met € 30,- excl. btw per pallet inclusief één leveringspoging naar het opgegeven adres. Extra leveringspogingen worden in rekening gebracht met 100% van de initiële verzendkosten.

Details over de kosten van andere soorten leveringen (bijv. koeriersdiensten) worden door de verkoper verstrekt, afhankelijk van het leveringsadres, kunnen variëren.

Voor gedeeltelijke leveringen wordt € 4,99 excl. btw per zending en aantal pakketten gefactureerd voor de openstaande producten.

Bestellingen kunnen niet worden afgehaald bij Dustin.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden om te laten zien hoe de producten worden verpakt en hoe u het aantal pakketten en dus de verzendkosten per zending kunt inschatten.

Als uw bestelling

Wordt deze geleverd in

1 computer1 zending met 1 pakket
1 computer en 1 beeldscherm1 zending met 2 pakketten
1 computer en 1 software-artikel1 zending met 2 pakketten
1 printer1 zending met 1 pakket
1 printer en 1 printerkabel1 zending met 2 pakketten
Componenten voor een nieuwe computer, zoals moederbord, processor, harde schijf, grafische kaart, enz.1 zending met 1 pakket
Als u ook een computerhoes voor het bovenstaande bestelt...1 zending met 2 pakketten
...en een beeldscherm1 zending met 3 pakketten

Houd er rekening mee dat Dustin de verpakking van bijvoorbeeld computers of beeldschermen niet openmaakt om bijvoorbeeld software of kabels toe te voegen. Deze worden altijd als een apart pakket verzonden. Wanneer u vragen heeft over het aantal pakketten, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] zodat wij u kunnen vertellen hoeveel pakketten er in een mogelijke bestelling zitten. Dit zijn algemene voorbeelden, in principe worden alle producten veilig verpakt in zo min mogelijk verpakkingen.

Bestellingen van meer dan € 10.000,- voor specifieke productgroepen worden niet met btw gefactureerd indien de klant een btw-nummer in Nederland heeft. De productgroepen zijn:

  • Mobiele telefoons
  • Laptops
  • Tablets
  • Spelconsoles
  • Chips

Dezelfde regel geldt voor accessoires die in dezelfde verpakking als het hoofdproduct worden verkocht.

De facturen die van toepassing zijn op de regel worden geleverd met de tekst "btw verlegd" op de pagina en worden niet gefactureerd met btw op bestelregels die deel uitmaken van één van de productgroepen en die meer dan € 10.000,- bedragen. Producten die hierboven niet zijn genoemd, worden nog steeds gefactureerd met btw.