Beheer & Klasmanagement

Apple Beheer & Klasmanagement

Vereenvoudigd onderwijs met Apple-technologieën

Welkom bij Apple Beheer & Klasmanagement, een geïntegreerde suite van tools en platformen die speciaal zijn ontworpen om het onderwijs te transformeren met behulp van Apple-technologieën. In deze sectie zullen we enkele van de belangrijkste onderdelen van dit ecosysteem belichten, namelijk Apple School Manager, Jamf School, Apple Schoolwerk en Apple Klaslokaal.

Apple School Manager

Centrale hub voor onderwijsbeheer

Apple School Manager is een krachtige webgebaseerde tool waarmee scholen hun Apple-apparaten eenvoudig kunnen implementeren, beheren en inzetten. Met Apple School Manager kunnen beheerders apparaten registreren, instellingen configureren, apps en boeken distribueren en leerlingen en personeel beheren. Het biedt ook de mogelijkheid om klassen aan te maken, zodat docenten gemakkelijk lesmateriaal kunnen delen en de voortgang van studenten kunnen volgen.

Jamf School

Volledige beheeroplossing voor Apple-apparaten in het onderwijs

Jamf School is een uitgebreide mobiele apparaatbeheeroplossing speciaal ontworpen voor het onderwijs. Met Jamf School kunnen beheerders naadloos Apple-apparaten implementeren, beheren en beveiligen in hun schoolorganisatie. De intuïtieve interface biedt tal van functies, zoals het op afstand configureren van apparaten, het beheren van apparaatinstellingen en het toepassen van beperkingen om een veilige leeromgeving te waarborgen. Jamf School integreert ook naadloos met Apple School Manager voor een naadloze beheerervaring.

Apple Schoolwerk

Onderwijsbeheer op maat

Apple Schoolwerk is een krachtige app waarmee docenten lesmateriaal kunnen maken, toewijzingen kunnen beheren en de voortgang van studenten kunnen volgen, allemaal op één plek. Met Apple Schoolwerk kunnen docenten eenvoudig lesmateriaal delen met hun leerlingen, opdrachten uitdelen en feedback geven, en de voortgang van elke student volgen. Deze intuïtieve app bevordert de samenwerking en betrokkenheid in de klas, terwijl het docenten waardevolle inzichten biedt om het leerproces verder te optimaliseren.

Apple Klaslokaal

Efficiënt klasbeheer

Apple Klaslokaal is een krachtige app waarmee docenten de aandacht van studenten kunnen richten, hun voortgang kunnen volgen en samenwerking in de klas kunnen stimuleren. Met Apple Klaslokaal kunnen docenten eenvoudig iPad-apparaten in de klas configureren, leerlingen toewijzen aan specifieke activiteiten en het scherm van elke leerling volgen en delen. Deze tool maakt het voor docenten gemakkelijk om studenten te begeleiden, te ondersteunen en het beste uit hun onderwijservaring te halen.

Transformeer het onderwijs met Apple Beheer & Klasmanagement

Apple Beheer & Klasmanagement biedt scholen en docenten een complete set tools om het onderwijs te verbeteren en de leerervaring te optimaliseren met behulp van Apple-technologieën. Met Apple School Manager, Jamf School, Apple Schoolwerk en Apple Klaslokaal kunnen scholen naadloos Apple-apparaten implementeren, lesmateriaal beheren, de voortgang van studenten volgen en samenwerking in de klas stimuleren. Ontdek vandaag nog de kracht van Apple Beheer & Klasmanagement en maak een revolutie in uw klaslokalen!

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om je te helpen en is bereikbaar per mail via [email protected].