Learn & Connect

Een all-in digitaal programma voor het hele schooljaar

Learn & Connect is ontwikkeld voor onderwijsinstellingen die willen investeren in de kwaliteit van het onderwijs. Waarbij je naast goede devices ook toegang krijgt tot de kwaliteit van ondersteuning, extra activiteiten en actieve kennisdeling.

Wat is Learn & Connect?

Learn & Connect is het educatieve programma van Dustin dat is ontwikkeld door Apple specialisten en leraren uit het onderwijs, voor het onderwijs.

Elke onderwijsinstelling die klant* is bij Dusting ontvangt een op maat gemaakt Learn & Connect programma met toegang tot de Learn & Connect community.

Bezoek Learn & Connect

In deze community word je begeleid, geactiveerd en gemotiveerd om met ons en met elkaar de digitalisering van het onderwijs te verbeteren voor jezelf, met je collega, de leerlingen of jouw school.

Dustin biedt een jaar programma met diverse activiteiten zowel gepland als in overleg met de school. We hebben specifieke modules ontwikkeld voor:

Schooldirectie

Voor schooldirectie biedt Learn & Connect het ideale platform om in contact te komen en blijven met gelijkgestemden en ervaringen en ideeën uit te wisselen. U krijgt uitnodigingen voor evenementen van Dustin en Apple, om samen richting duurzame en efficiënte inzet van digitale middelen te werken.

IT-afdeling

Voor IT-ondersteuners biedt Learn & Connect kennis en kennisdeling. Het laatste nieuws rondom hard- en software van Apple, MDM-management, uitnodigingen voor evenementen en trainingen en zelfs toegang tot demo-devices.

Leraren

Door middel van onder andere evenementen, de programma’s van Apple, trainingssessies en lesbezoeken biedt Learn & Connect voor leraren binnen en buiten de les ondersteuning om met de aanwezige middelen fantastische lessen voor je leerlingen te geven.

Ouders en studenten

Voor ouders en studenten kan Learn & Connect in samenwerking met de school informatieve seminars bieden, details over privacy en veiligheid geven en ouders en leerlingen helpen met het effectief gebruiken van Apple apparaten.

Wil je als school ook meer structuur en grip op digitale ontwikkelingen?

'Met Learn & Connect word je meester in onderwijs'

Wat zijn de kosten?

Er zijn geen kosten verbonden aan dit programma. Wat vragen we dan wel? Loyaliteit, enthousiasme en actieve deelname aan het Learn & Connect programma.

Waarom? Dustin heeft een gepassioneerd Educatief Apple Team die het digitaal onderwijs iedere dag een beetje beter willen maken, gek zijn op toffe evenementen en komen graag naar scholen om hun expertise te delen. Waarom zou je nog meer kiezen voor dit programma?

Duurzaam

Dustin helpt Schoolleiding met het (financieel) duurzaam bewerkstelligen van een visie en planning op onderwijs met behulp van digitale middelen.

Samen

Door het delen van kennis tussen IT-afdelingen van scholen en fabrikanten is kennis sneller beschikbaar. Dit komt de kwaliteit en continuïteit van het onderwijs ten goede.

Hulp

Door het delen van best practices, lesideeën en digitale content help je elkaar. Hierdoor is er meer focus op onderwijs en uiteindelijk meer tijd beschikbaar voor innovatie en optimalisatie.

Partner

Ouders en leerlingen kunnen de gehele schoolcarrière terecht bij Centralpoint. Voor devices, advies en informatie rondom digitaal onderwijs.

Bescherming

Ouders bewust maken van de mogelijkheden van onderwijs met digitale middelen, waarbij de privacy en veiligheid van hun kind gewaarborgd blijft.

Voor wie?

Learn en Connect is voor Primair en Voortgezet onderwijs

Wil je meer weten over Learn & Connect of in contact komen met het Apple Team van Dustin? Neem contact op met onze Apple onderwijs specialisten via het contactformulier.