Educatie

Dustin bezit 25 jaar ervaring in het leveren van ICT gerelateerde producten en diensten in het onderwijs. Als Apple Authorised Education Specialist kan Dustin iedere educatieve instelling volledig begeleiden en ontzorgen bij het inzetten van Apple devices in de klas. Mede dankzij ons team van gecertificeerde experts, Apple Professional Learning trainers en consultants bieden wij in elke situatie de beste totaaloplossing.

Advies nodig?

Learn & Connect

Een all-in digitaal programma voor het hele schooljaar

Learn & Connect is ontwikkeld voor onderwijsinstellingen die willen investeren in de kwaliteit van het onderwijs. Waarbij je naast goede devices ook toegang krijgt tot de kwaliteit van ondersteuning, extra activiteiten en actieve kennisdeling.

Lees meer

Bekijk hoe ons Apple Team OBS De Steven hielp met de transformatie naar gepersonaliseerd onderwijs met iPads

Verwacht meer van technologie in je klas

Bereid je voor op een inspirerende reis naar een eigentijdse leeromgeving met de krachtige mogelijkheden van iPad, ondersteund door Dustin.

Lees meer

Daarom iPad in het onderwijs

Laat jouw school profiteren van de toekomstgerichte voordelen van iPad, terwijl we samen bouwen aan een inspirerende en grensverleggende leeromgeving. Terwijl Chromebooks en Windows laptops beperkt zijn in mobiliteit en prestaties, biedt iPad ongekende mogelijkheden qua flexibiliteit en toepasbaarheid voor iedereen in het onderwijs.

Lees meer

Overstappen naar iPad

Overstappen naar een nieuw platform kan een spannende stap zijn voor elke school. Met de krachtige mogelijkheden van iPad in het onderwijs wordt een flexibele en creatieve leeromgeving binnen handbereik gebracht. Dustin heeft een stappenplan opgesteld met daarin de onderwerpen waar rekening mee gehouden moet worden.

Bekijk het stappenplan

4 Pilaren

Om goed onderwijs te bieden in een steeds digitalere wereld zijn een aantal elementen essentieel. Het begint met een duidelijke visie, de juiste faciliteiten (IT) om het aan te bieden, dat de docenten het omarmen en dat de ouders begrijpen wat voor onderwijs hun kind volgt.

Leiderschap

Lees meer

IT (Diensten)

Lees meer

Leraar

Lees meer

Ouders

Lees meer

Beheer & Klasmanagement

Met Apple School Manager beschik je over een intuïtief webportaal dat IT-beheerders helpt bij een snelle en soepele uitlevering van Apple-apparaten zonder ze aan te raken. Je kunt apparaten automatisch bij je MDM-oplossing (Mobile Device Management) aanmelden en gereed te maken, voordat gebruikers ze in ontvangst nemen.

Lees meer

Apple Professional Learning Specialist

Als een Authorised Education Specialist van Apple in Nederland, bieden wij volledige begeleiding gedurende het gehele proces van visie-ontwikkeling tot en met de implementatie van Apple producten in het onderwijs. Wij bieden ondersteuning op verschillende gebieden, waaronder Apple School Manager, Mobile Device Management en de Klaslokaal app, en bieden trainingen in het effectieve gebruik van iPad of Mac.

Lees meer

Apple Financial Services

Hik je ook aan tegen de kosten van het vernieuwen van je IT-apparatuur? Elke paar jaar neemt het een fikse hap uit het beschikbare IT-budget. Maar er zijn verschillende redenen om eens te kijken naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden in samenwerking met Apple Financial Services (AFS): niet langer in één keer een groot bedrag uitgeven, maar betalen naar gebruik.

Ontdek AFS

Iedereen is creatief

Lees meer

Iedereen kan programmeren

Lees meer

Toegankelijkheid

Empowering every user. Geweldige technologie verandert de wereld en creëert dingen waarvan we nooit wisten dat we ze nodig hadden. Maar de beste technologie doet iets eenvoudiger, maar nog veel belangrijker: het zorgt ervor dat de wereld elke dag voor iedereen werkt. Dat komt omdat de beste technologie toegankelijk is – en Apple loopt voorop.

Lees meer

Augmented Reality

Augmented reality (AR) biedt leerlingen meer mogelijkheden om de wereld te leren kennen door die te begrijpen, in context te plaatsen en interactief te verkennen door middel van beweging en actief onderzoek. Apple hardware en software zijn ontworpen om samen de best mogelijke AR-ervaring te bieden.

Lees meer

Mac Does That

Als IT-afdeling in het hoger onderwijs is het belangrijk om de juiste apparatuur te bieden aan medewerkers en studenten om hun werk en studie efficiënter te maken. Een van de mogelijkheden die steeds populairder wordt, is het invoeren van keuzevrijheid voor medewerkers waarbij ze ook kunnen kiezen voor Mac. Door keuzevrijheid te bieden aan docenten en studenten, kunnen zij werken met tools die het beste bij hun individuele behoeften passen. Dit kan leiden tot hogere productiviteit en betere resultaten en helpt bij het aantrekken en behouden van getalenteerde medewerkers en studenten.

Wil je nu al meer weten over hoe Mac een meerwaarde kan bieden in jouw onderwijsinstelling? Neem dan vrijblijvend contact op met het Apple Team van Dustin.

Ontdek hier alle voordelen van Mac voor jouw medewerkers en studenten.

Ontdek Mac Does That

iPhone

Bekijk nu

Accessoires

Bekijk nu

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om je te helpen en is bereikbaar per mail via [email protected].