Medewerkers presteren beter met hun favoriete device.

Keuzevrijheid voor medewerkers

Wanneer je mensen de kans geeft om op hun eigen manier te werken – met de tools waar ze vertrouwd mee zijn – worden ze gemotiveerd om het beste werk te leveren. Met Mac, iPad en iPhone kunnen medewerkers nog productiever en creatiever (samen)werken. Dit biedt jouw organisatie vier grote voordelen volgens het onderzoek van Forrester:

Medewerkers hebben een hogere productiviteit

Gemakkelijker toptalent aantrekken

Er is een betere perceptie van IT

Medewerkerstevredenheid wordt verhoogd

De impact van keuzevrijheid

De inzet van Apple-producten leveren voordelen voor medewerkers én de organisatie. Uit onderzoek van Forrester blijkt dat de gemiddelde besparing per Mac (M1) op 843 dollar ligt, gemeten over de levenscycluskosten over drie jaar. Ook de support- en operationele kosten dalen met 10% omdat de IT-medewerker o.a. sneller een Mac dan een pc implementeert. Daarnaast ligt de restwaarde van Apple-devices substantieel hoger dan andere devices.

Met Employee choice bied je jouw medewerkers de keuzevrijheid om Apple-technologie te kiezen. Voor IT is dat geen enkel probleem omdat Apple-devices eenvoudig zijn te beheren, te implementeren en te ondersteunen.

PDF – Employee Choice Guide (voor IT)
PDF – Total Economic Impact

Voordelen keuzevrijheid en Apple devices

Begin je traject met Dustin

Ben je klaar voor de volgende stap in medewerkerstevredenheid of wil je een vernieuwd beleid ontwikkelen? Dan is dit het moment op met ons in gesprek te gaan. Wij denken dat Apple-devices de perfecte aanvulling zijn voor jouw medewerkers en hebben ook binnen onze eigen organisatie ruime ervaringen met keuzevrijheid voor onze medewerkers. Wij streven naar een betaalbare en goed te implementeren oplossing!

Dustin vertegenwoordigt alle grote IT-merken biedt een aanbod op maat aan via het Choose IT-platform. Daar kunnen je medewerkers hun eigen IT-uitrusting kiezen en direct bestellen.

Wil je meer informatie? Wij helpen je graag.

Heb je een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten.

Direct in contact? Bel ons op 088 – 011 82 82.