Jamf School

Jamf School – Een intuïtieve, krachtige oplossing

Jamf School is een krachtig en gebruiksvriendelijk platform voor het beheer van Apple-apparaten in het onderwijs. Of je nu een school, onderwijsinstelling of district bent, Jamf School biedt de tools en functionaliteiten om jouw Apple-apparaten efficiënt te beheren en te beveiligen. Dustin heeft uitgebreide ervaring in Apple-oplossingen en implementaties in het onderwijs, wij staan klaar om jou te ondersteunen bij het opzetten van een Jamf School omgeving. Ons team van deskundige professionals begrijpt de unieke behoeften van het onderwijs en heeft de expertise om je te begeleiden bij een succesvolle implementatie van Jamf School.

Voordelen Jamf School

Klassen Management

Klassen kunnen eenvoudig worden beheerd door het selecteren en klaarzetten van de vereiste apps en inhoud, en het instellen van beperkingen. Met de functie “App-verzoek” kunnen leraren apps aanvragen via Jamf School, die vervolgens worden gekeurd door de IT-beheerders.

Locaties

Je kan moeiteloos meerdere locaties of scholen beheren. Met Jamf School kan je elke locatie, met de bijbehorende apparaten, gebruikers en groepen, apart beheren, waarbij je profielen, apps, enzovoort vanuit de hoofdlocatie kunt distribueren.

App Management

Vereenvoudig het beheer van apps met bulk aankopen. Jamf School integreert met Apple School Manager, waardoor je apps kunt toewijzen aan gebruikers of apparaten zonder dat er een Apple ID nodig is.

Incident Management

Gebruik het ingebouwde incidentenregistratiesysteem om bij te houden of en wanneer apparaten beschadigd zijn of andere mogelijke problemen zijn gedetecteerd. Daarnaast is er ook een ingebouwd ticketsysteem voor IT gerelateerde vragen beschikbaar.

Hoe het werkt

Met de hulp van Dustin kan je profiteren van een vlotte implementatie van Jamf School in jouw organisatie. We beginnen met het analyseren van jouw specifieke behoeften en doelstellingen, zodat we de configuratie van Jamf School kunnen afstemmen op jouw unieke vereisten. Of je nu de beveiliging van jouw apparaten wilt verbeteren, het onderwijs met iPads makkelijker wilt maken of het uitrollen van nieuwe software en updates wilt stroomlijnen, Dustin heeft de ervaring en kennis om jou te begeleiden!

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om je te helpen en is bereikbaar per mail via [email protected].