Training & adoptie

Leer het maximale uit je IT te halen

Wanneer je een nieuwe IT-oplossing lanceert, wil je natuurlijk dat al je collega's er optimaal van kunnen profiteren. Daarom bieden we training en begeleiding om deze nieuwe manier van werken snel eigen te maken. Wil je weten hoe we jouw organisatie helpen met training en adoptie? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Training & adoptie bij Dustin


Adoptie

Leer leuker werken


Om soepel over te stappen naar een nieuwe IT-oplossing, hebben je gebruikers de juiste kennis en informatie nodig. Daarom werken we tijdens de implementatie aan een goede adoptie-aanpak. Zo kan iedereen snel en vol enthousiasme direct met de nieuwe oplossing aan de slag.


Neem contact op

Training

Leer slimmer werken


Efficiënter en slimmer werken met de Modern Workplace en Microsoft applicaties. Onze trainers leren je werken met onder andere de Microsoft Office 365 applicaties. De trainingen geven we zowel online als offline, en je bepaalt zelf je mix tussen klassikaal les en zelfstudie.


Neem contact op

Security awareness

Leer veiliger werken


In de meeste gevallen ontstaat een beveiligingsincident door menselijk handelen. Natuurlijk gebeurt dit (bijna) nooit opzettelijk, maar wel door onwetendheid. Daar valt gelukkig wat aan te doen: maak je eindgebruikers bewust van de gevaren op het gebied van informatiebeveiliging.


Neem contact op

Voordelen van training & adoptie

Enthousiast

Je medewerkers worden snel enthousiast van jouw nieuwe IT-oplossingen

Slimmer

Werken met IT wordt slimmer,
sneller én leuker

Veiliger

Je medewerkers werken veiliger
& bewuster

Het trainen van je medewerkers is maatwerk

Onze experts adviseren je graag

Neem contact op

Veelgestelde vragen over training en adoptie

Allereerst is het belangrijk om de behoefte van je medewerkers te peilen en te bedenken waarin jij ze wilt laten ontwikkelen. Daarnaast is de juiste vorm bepalend voor het succes van de gekozen training. Kies je voor fysieke trainingen? Online? Of een combinatie van beide? Wij helpen je graag om de juiste trainingen voor je organisatie te selecteren.

Nee, het is geen vast onderdeel van de dienstverlening, maar we raden het wel sterk aan. Door na de implementatie van een nieuwe IT-oplossing direct te starten met de juiste trainingen, zorg je ervoor dat jouw medewerkers snel en enthousiast aan de slag kunnen.

Ja, veel trainingen kun je online volgen. Zowel algemene Office 365 trainingen als maatwerktrainingen zijn hiervoor geschikt. Online trainingen kun je individueel en in groepsverband volgen.

Ja, dat kan. Trainingen kunnen ook intern bij jouw organisatie worden gegeven.

Onze DigiCoach ondersteund jouw medewerker op de werkvloer. Dit kan op de werkplek zelf of in afspraak waarbij persoonlijke vragen behandeld worden.

Neem contact met mij op:

Meer oplossingen

Connectivity

Lees meer

Hardware oplossingen

Lees meer

Cloud oplossingen

Lees verder