Hardware-oplossingen

Passende devices voor elke medewerker

Eén adres voor al je hardware-aankopen. Van smartphones en laptops voor je medewerkers, tot printers en monitoren voor op kantoor. Jij bepaalt de apparaten en houdt grip op de bestellingen. Wij bezorgen alles thuis of op kantoor. Inclusief benodigde installatiesoftware, zodat je medewerkers direct aan de slag kunnen.

Neem contact op

De hardware-oplossingen van Dustin


Webshop op maat

Bestel het device dat bij je past


Elke medewerker heeft devices nodig om te kunnen werken. Maar welke devices dat zijn, verschilt per medewerker. Daarom maken we voor jouw organisatie een afgeschermde webshop op maat, waarin medewerkers zelf hun devices kunnen kiezen. Natuurlijk houd je zelf grip op het aanbod en inzicht in de bestellingen.


Neem contact op

Plug en play

Meteen aan de slag met je device


Wij helpen je met een objectief en merkonafhankelijk advies over de te kiezen devices. Als we jouw ideale mix gevonden hebben, bezorgen wij de devices op kantoor en bij je medewerkers. We regelen alles; van installatie en bezorging tot het veilig en gecertificeerd afvoeren van oude hardware.


Neem contact op

Studywise

Voor elke leerling het juiste device


Je wil dat je studenten helemaal klaar zijn voor het nieuwe schooljaar. Inclusief digitale leermiddelen! Studywise is het concept waarmee je jouw studenten voorziet van de juiste apparatuur. Wij bieden je een eigen webshop voor de digitale leermiddelen, en zijn jouw fulfilment partner die alle zorg uit handen.


Naar Studywise

De voordelen van hardware-diensten

Thuiswerkplek

Je thuiswerkplek van A tot Z
voor je geregeld

Portaal

Een volledig geautomatiseerd bestel-portaal
voor je medewerkers

Onderwijs

Je persoonlijke webshop waar studenten zelf
hun devices bestellen

Welke hardware past het best bij jouw organisatie?

Onze experts adviseren je graag

Neem contact op

Veelgestelde vragen over hardware oplossingen

Medewerkers stellen steeds hogere eisen aan de devices waarmee ze werken. Met een webshop op maat kan je je medewerkers de vrijheid geven om zelf het device te kiezen wat bij ze past, zodat ze optimaal hun werk kunnen doen.

Met deze oplossing aak je voor een vast bedrag per maand gebruik van een device. Alle kosten en investeringen zijn in het maandbedrag opgenomen. Denk hierbij aan apparatuur, licenties, beheerkosten en afschrijving.

Ja, dat is mogelijk. De devices zijn dan direct uit de doos al voorzien van alle benodigde software en instellingen zodat deze niet meer eerst langs de IT-afdeling hoeven.

Neem contact met mij op:

Meer oplossingen

Training & adoptie

Lees meer

Cloud oplossingen

Lees meer

Beheer & support

Lees verder