Beheer & support

Ondersteuning en advies om alles uit je werkdag te halen

IT is één van de belangrijkste fundamenten van je organisatie. Logisch dat dit veel aandacht verdient. Wij bieden die aandacht, zodat jij kunt vertrouwen op een IT-omgeving die altijd functioneert. We staan 24/7 voor je klaar en adviseren je over je werkplek, het netwerk en de cloud. Gun je jouw IT ook alle aandacht? Neem contact op, dan kijken we samen naar de beste oplossing voor jouw organisatie.

Neem contact op

Beheer & support oplossingen van Dustin


IT-support

Antwoord op al je IT-vragen


Of je nou een vraagt hebt over je device, systeem of netwerk; bij onze servicedesk kan je terecht. Iedere medewerker kan contact opnemen met onze IT-professionals. Ons vaste team kent je organisatie en weet daardoor snel de beste oplossing te vinden. Zo kunnen jij en je medewerkers snel weer aan het werk.


Neem contact op

IT-beheer

Jouw IT altijd up-to-date


Houd je IT veilig, toegankelijk en up-to-date met onze beheer-diensten. We monitoren 24/7 jouw IT-omgeving om pro-actief problemen te voorkomen, datalekken voor te zijn en applicaties up-to-date te houden. Zo garanderen wij de beschikbaarheid van jouw IT-omgeving, zodat je zonder problemen kunt blijven werken.


Neem contact op

IT-advies

Inzicht in jouw IT


Je IT actueel houden is niet alleen een kwestie van goed beheer en support. Wij adviseren je ook hoe je jouw IT kan optimaliseren. Je vaste aanspreekpunt geeft je met behulp van rapportages inzicht in de kwaliteit van je IT-omgeving en stelt concrete verbeteringen voor.


Neem contact op

Voordelen beheer & support

IT-Kennis

Je haalt specialistische IT-kennis in huis
die je zelf niet hebt

Continuïteit

Je waarborgt de continuïteit en veiligheid
van je organisatie

Tevreden medewerkers

Je krijgt inzicht in hoe tevreden jouw medewerkers zijn over de IT-omgeving

Beheer & support is maatwerk

Onze experts adviseren je graag

Neem contact op

Veelgestelde vragen over beheer & support

Je IT-omgeving is een complexe omgeving. Dit vraagt veel kennis en kunde, wat je als organisatie niet altijd zelf in huis kan halen. Door je IT-beheer uit te besteden, haal je specialisten in huis die je op elk vlak van je IT-omgeving kunnen helpen. Hierdoor houd je je data veilig en je IT-omgeving actueel.

Bij een complexe IT-omgeving, komen complexe vragen van je medewerkers. Voor deze vragen heb je specialisten nodig, die je niet altijd zelf in huis hebt. Heb je een externe servicedesk, dan haal je op afstand een hoop specialisten in huis die kunnen helpen bij alle vragen over IT. Zo worden je medewerkers snel weer op weg geholpen.

Dit kan met Tech-2-Tech support. Je eigen IT-helden zijn zo het eerste aanspreekpunt voor je medewerkers. Wij beheren de IT-omgeving en ondersteunen bij complexere vragen.

Bij Dustin word je geen nummertje. We werken namelijk met een vast klantteam, dat jouw organisatie goed kent. Daarnaast krijg je een eigen Servicemanager, die jouw vaste aanspreekpunt is en je adviseert over je IT-omgeving.

Nadat wij een vraag hebben beantwoord of probleem hebben opgelost, vragen wij om onze werkwijze te beoordelen. Daarnaast vragen we, via een online survey, naar de algemene klanttevredenheid. Dit geeft een goed beeld in hoe je medewerkers denken over de algehele IT-omgeving.

Ja, dat kan. Ons team bestaat uit experts op verschillende vlakken, waardoor wij altijd een specialist in huis is die jouw IT-vraag kan beantwoorden.

Ook dit kan. Standaard monitoren we jouw omgeving al 24/7, maar je kunt daarnaast ook kiezen voor 24/7 support en ondersteuning.

Neem contact met mij op:

Meer oplossingen

Security

Lees meer

Training & adoptie

Lees meer

Connectivity

Lees verder