Security

Jouw volledige IT optimaal beveiligd

Data van je bedrijf, medewerkers en klanten is extreem waardevol. Niet alleen voor jou, maar óók voor hackers. En die wil je buiten de deur houden. Met onze aanpak minimaliseren we de kans op cybercriminaliteit. Zo treffen we technische maatregelen, optimaliseren we bedrijfsprocessen en trainen we medewerkers. Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen beveiligen? Neem contact op, onze security-experts helpen je graag.

Neem contact op

IT-beveiliging van Dustin


Een veilige werkplek

Bescherm je IT en je medewerkers


Natuurlijk wil je dat je medewerkers veilig kunnen werken. Maar met steeds slimmer wordende cybercriminelen, moet je continu alert blijven. Wij faciliteren een werkplek die beschikt over de beste beveiliging. Ook zorgen wij dat je IT-omgeving up-to-date is en monitoren we deze proactief. Zo kunnen jouw medewerkers veilig en onbezorgd blijven werken.


Neem contact op

Identity & privacy

Bescherm je data


Hoe voorkom je identiteitsfraude en waarborg je de privacy van medewerkers en klanten? Dit kan alleen als je jouw data optimaal beveiligt. Wij bewaken non-stop je IT-omgeving en zorgen er zo voor dat gevoelige gegevens veilig zijn.


Neem contact op

Cybersecurity

Weerbaar tegen digitale aanvallen


Om je organisatie te beschermen, moet je weten waar de zwakke plekken zitten. Wij helpen je om deze te ontdekken en om je medewerkers bewust te maken van security-risico's. Zo verklein je de kans dat cybercriminelen toegang krijgen tot jouw data. Wil je de proef op de som nemen? Kies dan voor een Penetratietest. Onze ethische hackers proberen toegang te krijgen tot je IT-systemen, om zo zwakke plekken bloot te leggen.


Neem contact op

De voordelen van Security-oplossingen

Alle lagen

Je IT is in alle lagen van je organisatie beveiligd

Cybercriminaliteit

Je wordt optimaal beschermd tegen cybercriminelen

Data

Je verliest geen privacygevoelige data

Het beveiligen van je IT-omgeving is maatwerk

Onze experts adviseren je graag

Neem contact op

Veelgestelde vragen over security

Om een goed beeld te rijgen van de beveiliging van jouw IT-omgeving, kun je verschillende tests laten uitvoeren. Onze specialisten kijken zo of en waar er beveiligingsrisico's zijn. Ze doen dit met bijvoorbeeld een IT-scan, vulnerability scan of een security assessment.

Een security awareness training helpt je medewerkers om bewuster om te gaan met IT-beveiliging. Zo kan je bijvoorbeeld een Phishing test laten uitvoeren en verschillende trainingen aanbieden.

Er zijn oplossingen die ervoor zorgen dat je op afstand net zo veilig werkt als op kantoor. Hiermee profiteren jouw medewerkers thuis van dezelfde snelheid en flexibiliteit, maar wel met de veiligheid van een professionele firewall. Jouw IT-beheerder kan je hier over adviseren.

Hiervoor zijn verschillende standaarden ontwikkeld, die de security binnen een IT-organisatie waarborgen. De IT-dienstverleners worden hier ook regelmatig op getoetst. Voorbeelden van deze standaarden zijn o.a. ISO27001, ISO9001, ISO14001 en ISAE3402 type2.

Neem contact met mij op:

Meer oplossingen

Training & adoptie

Lees meer

Connectivity

Lees meer

Hardware oplossingen

Lees verder