Connectivity

24/7 onbezorgd werken & bellen

Je merkt pas hoe belangrijk een betrouwbare verbinding is, als deze er even niet meer is. Vandaag de dag ben je zonder internet letterlijk “Out of Office”. Je hebt dus een verbinding nodig waar je dag en nacht op kunt vertrouwen. Met onze connectivity-oplossingen ben je verzekerd van een snelle en stabiele netwerk-, internet- en telefonie-verbinding. Benieuwd welke connectivity-oplossingen we jouw organisatie te bieden hebben? Neem gerust contact op.

Neem contact op

De connectivity-oplossingen van Dustin


Bedrijfsnetwerk

Snel en veilig (samen)werken


Het netwerk verbindt alle apparaten van je organisatie met elkaar en vormt daarmee de basis van jouw IT-infrastructuur. Wij garanderen dat dit netwerk optimaal functioneert en altijd beschikbaar is. Ook zorgen we met updates, backups en monitoring ervoor dat je bedrijfsnetwerk veilig blijft. Zonder grote investeringen, voor een vast bedrag per maand.


Neem contact op

Cloud telefonie

Flexibel bellen zonder investering


Je volledige telefooncentrale in de Cloud? Dat kan met Hosted Voice. Voor een vast bedrag per maand bel je onbeperkt via internet. Wij zorgen voor de aanleg, installatie en uitrol, zodat jij snel aan de slag kunt. Liever bellen via Microsoft Teams? Ook dat kan. Zo bel je met elk device via de Office-omgeving en ben je altijd bereikbaar.


Neem contact op

Internet

Prettig en betrouwbaar werken


Een snelle en stabiele internetverbinding is een randvoorwaarde voor elke organisatie. Logisch dat je hier 24/7 blindelings op wil vertrouwen. Als zelfstandige en onafhankelijke internetprovider bieden wij zo’n verbinding. Wij verzorgen de volledige installatie, van begin tot eind.


Neem contact op

Voordelen van connectivity

IJzersterke verbinding

Je geniet van een betrouwbare
en snelle verbinding

Altijd bereikbaar

Je bent telefonisch bereikbaar
op elk device

Voorspelbare kosten

Je belt onbeperkt in hoge kwaliteit
voor een vast bedrag per maand

Een perfecte verbinding is er één op maat

Onze experts adviseren je graag

Neem contact op

Veelgestelde vragen over connectivity

Met deze oplossing maak je voor een vast bedrag per maand gebruik van Wifi. Alle kosten en investeringen zijn in het maandbedrag opgenomen. Denk hierbij aan apparatuur, licenties, beheerkosten en afschrijving.

Je netwerk is het hart van je IT-omgeving. Door dit goed te beheren en consequent updates te installeren, blijft de stabiliteit en snelheid van je IT-netwerk gewaarborgd. Ook beperk je de risico’s op aanvallen van cybercriminelen tot een minimum.

Met Hosted Voice bel je voor een vast bedrag per maand onbeperkt via internet. Omdat de telefooncentrale online is, hoef je hier zelf niets voor te investeren. Hosted Voice biedt meer opties dan een fysieke telefooncentrale en is gemakkelijk en snel aan te passen.

Met Teams Bellen beschik je over één geïntegreerd systeem waarmee je goedkoper belt naar alle telefoonnummers. Dankzij de Teams app kan je met al je devices bellen en gebeld worden.

Neem contact met mij op:

Meer oplossingen

Hardware oplossingen

Lees meer

Cloud oplossingen

Lees meer

Beheer & support

Lees verder