Cloud

Altijd en overal gemakkelijk (samen)werken

De zorg, de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven; bij elke organisatie ziet een werkdag er anders uit. Maar één ding hebben we gemeen: we gaan meer en meer flexibel werken. Met onze Cloud-oplossingen maken we dat mogelijk. Is jouw organisatie al klaar voor de Cloud? Of ben je benieuwd naar een hybride oplossing? Neem gerust contact op, onze experts staan klaar om je persoonlijk te adviseren.

Neem contact op

De Cloud-oplossingen van Dustin


Modern Workplace

Slim online werken


Gemakkelijk, flexibel en veilig samenwerken, waar je ook bent. En omdat wij continu onze Modern Workplace updaten, werk jij altijd met de nieuwste functionaliteiten en de beste beveiliging. Wil je nog meer uit je werkdag halen? Met onze extra diensten breid je gemakkelijk je Modern Workplace uit.


Neem contact op

Cloud werkomgeving

Al je applicaties bij de hand


Start je werkdag vanuit één plek: je eigen online startportaal. Al je applicaties direct beschikbaar, welk apparaat je ook gebruikt. Zelfs wanneer je applicaties nog niet in de cloud beschikbaar zijn. Je hoeft maar één keer op je online omgeving in te loggen om toegang te hebben tot al jouw applicaties. Wel zo makkelijk en toch veilig.


Neem contact op

Online IT-infrastructuur

Jouw eigen Private Cloud


Of je nu voor kiest om je servers onder te brengen in het Microsoft Azure platform of in ons datacenter; wij hosten jouw data, applicaties en servers in een stabiele Private Cloud. Zo ben je verzekerd van optimale privacy en beveiliging, zodat je zonder problemen gebruik blijft maken van alle applicaties. Altijd en overal.


Neem contact op

Voordelen van werken in de Cloud

Altijd up-to-date

Je applicaties zijn altijd up-to-date, zónder tijdrovende installaties

Volledig geautomatiseerd

Nieuwe werkplekken worden volledig automatisch geïnstalleerd

Gemakkelijke toegang

Met één keer inloggen heb je toegang tot
al jouw applicaties en bestanden

Kom met ons in contact

Ben je benieuwd of jouw organisatie al klaar is voor de cloud, of heb je andere vragen?
Onze experts helpen je graag verder. Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo
snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Veelgestelde vragen over de Cloud

Onze Modern Workplace oplossing bestaat uit alle Office 365 onderdelen die volledig integreren met je laptop. De Cloud werkomgeving is ons online startportaal dat je toegang geeft tot alle cloud en oudere legacy applicaties. De Modern Workplace en de Cloud werkomgeving in de cloud zijn los van elkaar te gebruiken, maar vormen ook een goede combinatie aangezien ze elkaar aanvullen qua functionaliteit.

Ook een Cloud-oplossing verdient aandacht. Je IT-beheerder helpt je met de inrichting van de oplossing en is vraagbaak bij aanpassingen in je omgeving. Ook helpt je IT-beheerder je optimaal gebruik te maken van de gekozen oplossing.

Je volledige IT-omgeving omzetten naar de cloud is maatwerk. Zeker als je applicaties hebt die speciaal voor jouw organisatie zijn gebouwd. Onze experts adviseren je in welke cloud-oplossing het best past bij jouw organisatie en nemen vervolgens de complete implementatie uit handen.

Met een public Cloud oplossing, zoals Microsoft 365, heb je dankzij een maandelijks abonnement toegang tot verschillende applicaties. Bij een private Cloud oplossing heb je een persoonlijke serveromgeving op maat, zodat je ook oudere legacy applicaties via de cloud kunt gebruiken. Meestal maken organisaties gebruik van zowel de private als de publieke Cloud waardoor een hybride Cloud oplossing ontstaat.

Als je de cloud-oplossing goed integreert in je organisatie, kan iedereen aan de slag met de basis-functionaliteiten. Maar wil je het maximale uit werken in de cloud halen, kies dan voor een training. Dit zorgt ervoor dat je medewerkers sneller, slimmer en leuker kunnen werken in de cloud. Wij faciliteren graag deze training voor jouw organisatie.

Wil je meer weten? Lees dan hier verder

Neem contact met mij op:

Meer oplossingen

Beheer & support

Lees meer

Security

Lees meer

Training & adoptie

Lees verder