HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat je printer veiliger, productiever en duurzamer én altijd gebruiksklaar is 1.

Een Cloud verbonden HP+ printer is namelijk slimmer en blijft up-to-date, beveiligd en klaar om altijd en overal te printen.1,6,7 Daarnaast krijg je inkt of toner thuisbezorgd als je bijna zonder zit, met 6 maanden Instant Ink5 inbegrepen. Print, scan én fax vanuit de palm van je hand met de HP Smart-app voor een zorgeloze printervaring. Kies voor HP+ en draag bij aan het stoppen van de ontbossing8 en een gesloten recyclingproces van cartridges.11

Voor HP+ heb je een HP-account en een continue internetverbinding nodig en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken. Na activering is HP+ geïntegreerd in het apparaat en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken.

6 maanden Instant Ink5

Zodra de eerste 6 maanden voorbij zijn, en je niet opzegt, wordt de Instant Ink-service in rekening gebracht op basis van je huidige abonnement. Na 6 maanden betaal je een maandelijks bedrag, tenzij je hebt opgezegd.

Kies voor HP+ en ontvang
6 maanden Instant Ink

Nooit meer zonder inkt of toner

Als inkt of toner bijna op is, wordt een nieuwe cartridge automatisch verzonden. Cartridges worden verzonden voordat je ze nodig hebt, dus kom je nooit zonder te zitten. Inkt of toner gratis thuisbezorgd.

Bespaar tot 70% op inkt of 50% op toner

Bespaar op inkt of toner met Instant Ink vanaf € 0,99 per maand.

Zorgeloze service

Geen zorgen dankzij de flexibele plannen die kosteloos te wijzigen, of te annuleren zijn. Je kunt je plan op elk moment aanpassen of opzeggen. Als je niet al je pagina's gebruikt, neem je ze automatisch mee naar de volgende maand.

Verantwoorde recycling

Help ons om plastic te hergebruiken met de gratis recyclingservice.

Overal scannen, printen en faxen met de HP+ Smart-app

Met de Smart-app van HP+ kunt u overal scannen en printen. Hierdoor is het nog makkelijker om documenten te scannen en op te slaan of bonnetjes onderweg gelijk te declareren.

Je kunt zelfs een fax versturen met de HP+ Smart-app.

En door de geavanceerde functies van de Smart-app kunnen documenten die je op jouw telefoon scant worden bijgesneden, glad gestreken of bijgewerkt zoals jij dat wilt.

Verminder je ecologische voetafdruk met HP+

Voor iedere pagina die je vandaag print met HP+ zal HP in gelijke mate bossen beschermen of herstellen.

En door het gebruik van de slimme technologie verbruik je minder stroom, papier en inkt doordat jouw printer het meest optimale verbruik uitrekent en toepast.

Daarnaast zorg je met HP Instant Inkt ervoor dat lege cartridges gerecycled en hergebruikt worden waardoor het plastic afval afneemt.

Zo zorgt u met HP voor een meer duurzame wereld.

Activeer HP+ tijdens de installatie en ontvang tot 6 maanden instant Ink

*Bij het gebruik van HP+ is een HP account, een continue internetverbinding en gebruik van originele HP inkt- of tonercartridges vereist tijdens de gehele levensduur van de printer.

Producten

Disclaimers:

1Altijd gebruiksklaar: Verbeterde printerconnectiviteit door gebruik van een Smart Driver en Print/Scan Doctor-technologie in het HP+ systeem, vergeleken met HP consumentenprinters zonder HP+.

56 maanden Instant Ink inbegrepen: Aanmelding voor Instant Ink is vereist. Instant Ink is niet in alle landen beschikbaar. Voor het geselecteerde plan geldt een maandelijkse paginalimiet. Aanmelding voor Instant Ink moet worden voltooid binnen 7 dagen tijdens de installatie van de printer door het door HP aanbevolen installatieproces te volgen zoals aangegeven in de instructies die bij de printer zijn meegeleverd. Tenzij de service binnen de actieperiode online wordt opgezegd via www.hpinstantink.com voor meer informatie over de service., wordt er een maandelijks bedrag aan de hand van het gekozen plan via je betaalmethode in rekening gebracht, eventueel vermeerderd met kosten voor extra pagina’s. Aan het einde van de maand gedurende de actieperiode worden er kosten voor extra pagina’s bij de klant in rekening gebracht. Het gebruik van de in de doos meegeleverde tonercartridge is in de actieperiode inbegrepen. Een aanbieding is slechts geldig voor één printer. De aanbieding voor Instant Ink met gratis maanden kan na 31-10-2021 worden gewijzigd. De aanbieding kan niet worden ingewisseld voor geld. De installatieaanbieding kan tegelijk met andere aanbiedingen worden gebruikt; zie de actievoorwaarden van de andere aanbieding voor meer informatie. Geldige betaalmethode, e-mailadres en internetverbinding met de printer zijn vereist. Zie de aanvullende informatie over de aanbieding tijdens het aanmeldproces op internet. Kijk op www.hpinstantink.com. voor meer informatie over de service.

6HP Smart-app: De HP Smart-app moet worden gedownload. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op www.hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde functies/software zijn alleen beschikbaar in het Engels en hebben verschillen tussen de desktopversie en mobiele apps. Een abonnement is mogelijk vereist. Het abonnement is mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpinstantink.com. Internettoegang is vereist en moet apart worden aangeschaft. Voor volledige functionaliteit is een HP account vereist. Er is een lijst van ondersteunde besturingssystemen beschikbaar in de app stores. Faxfunctionaliteit is enkel bedoeld voor het versturen van een fax. Na 24 maanden wordt een maandelijks bedrag in rekening gebracht om de geavanceerde functies van HP Smart Advance te kunnen blijven gebruiken. HP Smart Advance is niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpsmart.com.

7Beveiligingsclaim: Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz en 5-GHz verbinding. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance®.

8Ontbossing tegengaan: Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/sustainableimpact. De investering omvat partnerschappen met ngo's die gericht zijn op het beschermen van bossen, het verbeteren van verantwoord bosbeheer en het helpen ontwikkelen van SBT's (science-based targets) voor het verantwoord beheren van bossen.

11Cartridgerecycling: Beschikbaarheid van de opties verschilt per land. Kijk voor meer informatie op hp.com/recycle.