Print wat je maar wilt, voor minder!

Bespaar tot 70% op inkt of 50% op toner. HP Instant Ink is de handige en voordelige inktservice waarmee je automatisch inkt of toner bezorgd krijgt als je bijna zonder zit. Plannen zijn er al vanaf € 0,99 per maand.

Hoe werkt het?

Met HP Instant Ink betaal je voor het aantal pagina’s dat je print – niet het aantal cartridges dat je gebruikt. Kies een plan op basis van het aantal pagina's dat je maandelijks wilt printen.

Ga aan de slag met HP Instant Ink

Selecteer abonnement

Een paar pagina's per maand of de hele dag op volle snelheid? Voor iedereen is er een passend plan. De service is inclusief inkt of toner, flexibele bezorging en kosteloos recycling.

Inkt of toner wordt u zonder extra kosten toegestuurd

Wanneer de inkt- of tonerniveaus laag zijn, wordt er automatisch een nieuwe cartridge verzonden. Cartridges worden verzonden voordat u ze nodig heeft, zodat u nooit zonder zit.

Geniet van totale flexibiliteit

U kunt plannen op elk moment annuleren of wijzigen. Als u niet alle pagina's gebruikt, worden ze automatisch overgedragen naar de volgende maand.

Ik wil een printer van HP kopen waar ik dan een Instant Ink plan op kan starten

Hieronder zie je alle printers die geschikt zijn voor HP Instant Ink. Bestel de printer die aan uw wensen voldoet. Bij het installeren van de printer wordt er gevraagd naar Instant Ink en kun je je aanmelden voor het abonnement dat het beste bij je past. Vergeet niet dat je het volgende nodig hebt:

 • Een internetverbinding naar de printer.
 • Een geldig e-mailadres.
 • Een geldige betaalmethode (voor debet).

Ik heb een HP printer - hoe ga ik verder?

Begin met te controleren of je printer compatibel is met HP Instant Ink. Zo ja, dan wordt u gevraagd een HP-account aan te maken (of uw bestaande account in te voeren) en vervolgens een abonnement te registreren. Als je wat meer wilt lezen over Instant Ink voordat je verder gaat, kun je dat hier doen.

 • Besparingsclaim (inkt): Op basis van de maandelijkse kosten voor een HP Instant Ink-abonnement voor 700 pagina's zonder aanschaf van extra pagina's, vergeleken met de kosten per pagina (CPP) voor het printen van ISO/IEC 24711 pagina's op de meeste HP A4-kleureninkjetprinters en MFP's. Vergelijkbare printers zijn qua prijs goedkoper of gelijk aan de duurste voor HP Instant Ink geschikte printer in elk land, op basis van de lokale valuta, sinds september 2022. Bij dit onderzoek is geen rekening gehouden met prijzen die betrekking hebben op aanbiedingen of promoties. Voor het bepalen van de kortingspercentages versus de kosten per pagina voor HP Instant Ink worden de gemiddelde kosten per pagina per land gebruikt. Exclusief HP Ink Advantage-printers, printers die door middel van een contract zijn verkocht en andere printers die alleen gebruikmaken van XL-cartridges, omdat hiervan het hardware- en suppliesmodel afwijkt van het standaardmodel. Onderzoek van Keypoint Intelligence uit oktober 2022, in opdracht van HP. Printers zijn geselecteerd op basis van het marktaandeel in IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2022Q2. www.keypointintelligence.com/HPInstantInk.
 • Minder verpakking: Vergeleken met de aanschaf en distributie van dezelfde HP inktcartridges zonder abonnement in de winkel. Gebaseerd op een LCA (life cycle assessment) onderzoek uit 2020 door Four Elements Consulting in opdracht van HP.
 • Automatische bezorging: Printers moeten rechtstreeks met internet verbonden zijn om aan het programma te kunnen deelnemen. Internettoegang moet apart worden aangeschaft.
 • Nooit meer zonder inkt of toner: Gebaseerd op verbruik in het plan, internetverbinding met geschikte HP printer, geldige betaalmethode, e-mailadres en bezorgdiensten in je regio.
 • HP Smart-app: De HP Smart-app moet worden gedownload. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op www.hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde functies/software zijn alleen beschikbaar in het Engels en kunnen bij de desktopversie en mobiele apps verschillend zijn. Een abonnement is mogelijk vereist. Het abonnement is mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpinstantink.com. Internettoegang is vereist en moet apart worden aangeschaft. Voor volledige functionaliteit is een HP account vereist. Er is een lijst met ondersteunde besturingssystemen beschikbaar in de appstores. Faxfunctionaliteit is enkel bedoeld voor het versturen van een fax. HP Smart Advance is niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpsmart.com.
 • Meeneempagina's: Als je na een maand nog pagina's over hebt, kun je ze in een meeneemaccount plaatsen en meenemen naar de volgende maand. Het meeneemaccount kan niet meer pagina's bevatten dan twee keer het maximum aantal pagina's per maand volgens je tonerplan en drie keer het maximum aantal pagina's per maand volgens je inktplan (voorbeeld tonerplan: als je een plan hebt voor 50 pagina's, kun je tot 100 pagina's meenemen. Voorbeeld inktplan: als je een plan hebt voor 100 pagina's, kun je tot 300 pagina's meenemen.).
 • De duurzame optie: www.hp.com/go/sustainableimpact
 • Op elk moment aanpassen of opzeggen: Je kunt je plan op elk moment online aanpassen of opzeggen. Als je HP Instant Ink opzegt, kun je weer originele HP standaard- of XL-cartridges gaan gebruiken. Upgrades van het plan treden direct in werking en de kosten worden met terugwerkende kracht of tijdens de volgende factureringsperiode in rekening gebracht, afhankelijk van de keuze van de gebruiker. Downgrades en opzeggingen van het plan treden in werking na de laatste dag van de huidige factureringsperiode. Ga meer informatie naar hpinstantink.com/terms.
 • Vijfsterrenbeoordelingen: Onderzoek van Keypoint Intelligence uit april 2021, in opdracht van HP, op basis van een onderzoek van openbaar beschikbare gegevens sinds 30 april 2021. Er werden beoordelingen gegeven voor zowel zakelijke als niet-zakelijke Instant Ink-plannen. Zie www.keypointintelligence.com/HPInstantInkReviews voor meer informatie.
 • Recycling: Het programma is niet in alle landen beschikbaar. Het retour- en recyclingprogramma voor originele HP cartridges is momenteel in meer dan 60 landen en regio's in Azië, Afrika, Europa, Noord- en Zuid-Amerika beschikbaar via het HP Planet Partners-programma. Ga voor meer informatie naar hp.com/recycle.
 • Verwijs-een-vriend: De kosten voor eventuele extra pagina’s die gedurende de gratis servicemaanden worden geprint, zullen bij de klant in rekening worden gebracht. De aanbieding is alleen geldig in landen ('Deelnemende Landen') waar (i) HP Instant Ink wordt aangeboden en waar (ii) het Verwijs-een-vriend-programma actief is. De bestaande klant alsmede de nieuwe klant dienen woonachtig te zijn in een Deelnemend Land. Het aanbod kan per land en/of datum verschillen. Je moet 18 jaar of ouder zijn. Na afloop van de aanbiedingsperiode worden het maandbedrag van het gekozen plan en de eventuele kosten voor extra pagina's verrekend via je betaalmethode tenzij de service via hpinstantink.com wordt opgezegd. Voor bestaande klanten die HP Instant Ink aanraden, komen alleen gekwalificeerde doorverwijzingen (zoals bepaald in de servicevoorwaarden van HP Instant Ink) in aanmerking voor een gratis service binnen het RAF-programma, gelijk aan het serviceplan dat op dat ogenblik van kracht was. Er is geen limiet voor het aantal gratis maanden dat bestaande klanten onder het Verwijs-een-vriend-programma kunnen verdienen. Doorverwezen klanten moeten een aanbevelingslink of -code gebruiken om hun plan te activeren. Dit is beperkt tot één aanbevelingscode/-link per printer. Voor de aanbieding moet je een account bij HP Smart en HP Instant Ink aanmaken en akkoord gaan met de algemene servicevoorwaarden van HP Instant Ink. De aanbieding kan niet worden ingewisseld voor geld, tenzij dit bij wet is vereist. De aanbieding kan worden gecombineerd met andere aanbiedingen van HP. Zie de algemene voorwaarden van Verwijs-een-vriend voor meer informatie. Een geschikte printer, online aanmelding, geldige betaalmethode, e-mailadres en internetverbinding met de printer zijn vereist.
 • Besparingsclaim (toner): Op basis van de maandelijkse kosten voor een zwart-wit tonerservice van HP Instant Ink voor 1500 pagina's zonder aanschaf van extra pagina's, vergeleken met de kosten per pagina voor het printen van ISO/IEC 24711 pagina's op de meeste HP A4-zwart-witlaserprinters en MFP's in dezelfde klasse. Vergelijkbare printers zijn qua prijs goedkoper of gelijk aan de duurste voor HP Instant Ink geschikte laserprinter in elk land, op basis van de lokale valuta, sinds september 2022. Bij dit onderzoek is geen rekening gehouden met prijzen die betrekking hebben op aanbiedingen of promoties. Voor het bepalen van de kortingspercentages versus de kosten per pagina voor HP Instant Ink worden de gemiddelde kosten per pagina per land gebruikt. HP printers die gebruikmaken van originele ingebouwde tonercartridges met standaardcapaciteit (toner en drum in één cartridge) zijn meegenomen in de vergelijking. Met uitzondering van XL-cartridges en printers die via een contract zijn verkocht, omdat hiervan het hardware- en suppliesmodel afwijkt van het standaard model. Onderzoek van Keypoint Intelligence uit oktober 2022, in opdracht van HP. Printers zijn geselecteerd op basis van het marktaandeel in IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2022Q2. www.keypointintelligence.com/HPTonerService.