Hybride werken met HP

HP staat voor je klaar met de tools die je nodig hebt zodat teams overal verbonden, productief en veilig blijven. Ongeacht de grootte van je bedrijf, ondersteunt HP jou bij het nemen van belangrijke investeringsbeslissingen door je van de juiste technologie en oplossingen te voorzien. Bij Dustin vind je alle HP oplossingen die je maar zoekt, van zakelijke laptops tot krachtige workstations en van monitoren tot alle accessoires die jouw werkplek beter maken. Als HP Amplify Power Services Partner hebben we alle expertise in huis om je optimaal van dienst te zijn.

HP logo


Bestverkochte producten

Productcategorieën

Werk vanaf vrijwel elke plek met HP EliteBooks

Met een ontwerp op basis van de fundamentele behoeften van zakelijke bedrijven, beschikken deze premium laptops over de samenwerkingstools, kracht en beveiliging die je bedrijf nodig heeft om voorop te blijven lopen. Ben je op zoek naar een ultradunne en lichte laptop? De EliteBook 1040 is erg licht zodat je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Werk de hele dag door met HP ProBooks

De ProBook laptops zijn stijlvol en compact en bieden beveiliging op meerdere lagen. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden, bieden prestaties van zakelijke kwaliteit en zijn ideaal voor mobiele medewerkers in groeiende bedrijven. Is veiligheid je hoogste prioriteit? De ProBook 450 met HP Wolf Pro Security Edition biedt voorgeconfigureerde pc-bescherming op bedrijfsniveau voor kleine en middelgrote bedrijven.

Creëer je ideale werkruime in een kantoor of thuis met HP desktop pc’s

Laat je bedrijf groeien met HP zakelijke desktop pc's die zijn uitgerust met de perfecte combinatie van prestaties, uitbreidingsmogelijkheden en beveiliging. Wil je bijvoorbeeld 3D-projecten oppakken, maar geen kostbare kantoorruimte verliezen? De compacte HP Z2 Mini past overal.

Maak jouw werkplek compleet
met HP accessoires

Werk en creëer op jouw manier met de juiste HP accessoires. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een draadloze toetsenbord- en muiscombinatie met een lange batterijduur? Blijf dag in dag uit, de hele dag door productief met de HP 235. Ben je op zoek naar een multifunctionele dock? Verbind, voed en beheer je apparaten met de HP Thunderbolt Dock.

HP Wolf Security:
uitgebreide endpointbescherming

HP Wolf Security is de nieuwste stap in jezelf en je bedrijf beschermen tegen cyber-aanvallen, en de nieuwste generatie HP laptops is dan ook standaard voorzien van Wolf Security. HP Wolf Security verkleint het kwetsbare aanvalsoppervlak en maakt herstel op afstand mogelijk na firmware-aanvallen. HP Wolf Security helpt ook met self-management van je netwerk, waardoor jij altijd controle houdt over je netwerk en apparaten. De volledig beheerde services geven jouw en jouw team toegang tot cyber-security experts en krachtige analysetools.

Op zoek naar een duurzame oplossing?

HP streeft ernaar het meest duurzame en rechtvaardige technologiebedrijf ter wereld te worden en doet er alles aan om klimaatverandering te bestrijden, mensenrechten te beschermen en digitale gelijkheid te versnellen.

Meer informatie