hp logo

Laptops en tablets

HP kwam al in 1984 met zijn eerste draagbare computer en dat maakt dat ze al jarenlange ervaring hebben op dit gebied. Deze ervaring heeft ertoe geleid dat HP nu een van de toonaangevende producten op gebied van draagbare computers is, dus waar u ook naar op zoek bent, HP heeft een model voor u.

ProBook

ProBook is de serie van HP met enterprise laptops. Alle modellen zijn ontworpen om stabiel en betrouwbaar te zijn en leveren de prestaties die nodig zijn voor de meeste toepassingen. Ze zijn eenvoudig te beheren en er is natuurlijk dockingstation voor alle modellen.

Ontdek meer

EliteBook

Als u een dunne en lichte laptop met veel vermogen nodig hebt, bent u op zoek naar een HP Elite Book. Deze pc's zijn krachtige Ultrabooks met een lange batterijduur om u te helpen als u onderweg werkt. Alle EliteBooks kunnen gedockt worden zodat u ze eenvoudig kunt gebruiken, ook op kantoor.

Ontdek meer

Elite DragonFly

Voor iedereen die vaak onderweg is
Behuizing van magnesium uit één stuk. Absoluut betrouwbaar en gecertificeerd volgens >militaire normen, zodat je je laptop zorgeloos mee kunt nemen.

Ontdek meer

2-in-1

Hier vindt u een 2-in-1- computer, die u zowel als tablet als als laptop kunt gebruiken. Deze computers zijn perfect voor wie vaak reist voor zijn werk of onderweg aantekeningen moet maken. En met modelseries als HP Elite X2, HP Spectre X2 is er echt een 2-in-1-computer voor iedereen.

Ontdek meer

ZBook

Als u echt op zoek bent naar maximale kracht, raden we u aan om de HP ZBook-serie te bekijken. De ZBook behoort tot de draagbare werkstations van HP, die allemaal zodanige prestaties hebben dat geen taak te moeilijk is. Dankzij ISV-certificeringen kunt u er ook zeker van zijn dat ze perfect zullen werken met de belangrijkste programma's.

Ontdek meer

ChromeBook

Als u een eenvoudige, goedkope desktopcomputer nodig hebt, is de HP Chromebook misschien een goede optie. HP heeft verschillende modellen cloudgebaseerde computers zodat u iets vindt dat precies voldoet aan uw eisen. U kunt kiezen uit zo goedkoop mogelijke modellen of echt krachtige chromegebaseerde computers.

Ontdek meer