Prokord

Prokord zorgt er met de juiste accessoires voor dat je efficiënter kunt werken. Je vindt hier van alles, van kabels tot muurbeugels en speciale bureaus waarmee je nog lekkerder werkt.

Voxicon logo

Je moet er ook op kunnen vertrouwen dat we maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en dat we rekening houden met de langetermijneffecten van wat we doen. We stellen bijvoorbeeld hoge eisen aan onze leveranciers en bezoeken onze fabrieken regelmatig om te controleren of deze eisen worden nageleefd. We weten dat we een kleine speler zijn in een grote wereld, maar we weten ook dat we het beter doen – en daar zijn we trots op.

Productcategorieën

Poortreplicators

Heb je niet genoeg aan de aansluitingen op je computer? Kies dan voor een dockingstation. Dockingstations van Prokord zijn compact en nemen weinig ruimte in op je bureau, terwijl je meteen alle poorten krijgt die je eventueel nodig hebt om efficiënt te werken.

Kabels en adapters

Prokord biedt een breed scala aan kabels en adapters voor verschillende toepassingen en van goede kwaliteit.

Kantoormeubelen en accessoires

Prokord heeft allerlei kantoormeubels die ervoor zorgen dat u de gehele dag ergonomisch kunt werken. Daarnaast zitten er ook diverse fraaie accessoires in het assortiment.

Smart Home – Producten

In het smart-home-assortiment van Prokord vind je producten op het gebied van bewaking, verlichting en afstandsbediening, waarmee je alles kunt koppelen aan één app op je telefoon. Zet lampen aan en uit als je onderweg bent, zet je koffiezetapparaat uit of kijk wie er aanbelt. Met de smart-homeproducten van Prokord krijg je een gevoel van veiligheid en bespaar je op energie.

Prokord is een van de eigen merken van Dustin

Dustin heeft op het gebied van IT-producten en -diensten een zeer uitgebreid aanbod. We hebben sinds 2016 een aantal eigen merken; Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip en Acutek, die allemaal voldoen aan onze belofte om goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs te bieden.