Comfortabel werken vanaf elke plek

Ondersteun gezonde werkomgevingen voor hybride medewerkers
door flexibele werkruimten te creëren die comfort, samenwerking en
een gezondere werkstijl bevorderen

Het comfort en de productiviteit van thuiswerkers verbeteren

Wegens de COVID-19-pandemie werd een ongekend aantal kenniswerkers verplicht om thuis te werken. De overgang was een uitdaging, maar toonde ook de vele voordelen van thuiswerken evenals een groeiende wens van werknemers om dit in de toekomst te blijven doen.


Uitgelichte producten

De unieke behoeften van werknemers

Nu veel medewerkers hun tijd verdelen tussen het werk vanuit huis en kantoor, moeten werkgevers nieuwe manieren bedenken om hun werknemers daarin te ondersteunen. Een hybride werkmodel omhelst niet alleen het indelen van werktijd tussen thuis en kantoor, maar ook de indeling van de werkplek om op beide plekken hetzelfde productiviteitsniveau mogelijk te maken. Met behulp van zit-sta-bureaus, verstelbare monitorarmen en andere accessoires krijgen medewerkers meer bewegingsvrijheid die een gezondere werkstijl bevorderen.


Een hybride werkstijl aannemen

Op kantoor

Maak optimaal gebruik van de tijd op kantoor met aanpasbare werkruimteoplossingen die samenwerking of geconcentreerd werken mogelijk maken, en die collega’s op afstand een virtuele plaats aan tafel geven.

Thuiswerkplek

Maak thuis hetzelfde productiviteitsniveau mogelijk, ongeacht of er een aparte ruimte is. Zorg voor bewegingsvrijheid, meer werkruimte en de flexibiliteit om vanuit elke kamer te werken.

Bereken de terugverdientijd

Een goed ontworpen zit-sta bureau, monitorarm en andere verbeteringen aan de werkruimte zijn niet alleen ergonomische investeringen, het zijn ook economische investeringen.