Ergotronic logo

Ergotron

Of het nu op kantoor, thuis, in de zorg of in de opleiding is: Ergotron staat sinds 40 jaar voor ergonomische bewegingsoplossingen en professionele werkplekinrichting.

Monitorbevestiging

Zorg voor de juiste houding voor de monitor en breng flexibiliteit naar je werkplek. Met een monitorarm of monitorstandaard was dat nooit makkelijker. 1, 2 of 3 monitoren bevestigen? Geen probleem, Ergotron biedt de juiste oplossing voor iedere monitor!

Vind de passende bevestiging met de Ergotron Mountfinder!

Naar Ergotron Mountfinder

Alle monitorarmen

Zit-sta werkplekken

Te veel zitten is ongezond, maar wat doen met de werkzaamheden achter de schermen? Zorg voor een gezonde werkomgeving en haal het beste uit jezelf door gebruik te maken van de zit-sta werkplekken van Ergotron.

Alle producten

Constant Force™-Technologie

Waarom CF-technologie
Op welke manier u ook tilt, kantelt of draait, de inspanning blijft klein met een uniforme kracht die over het hele bewegingsbereik wordt uitgeoefend.

Eenvoudige aanpassing
Op CF gebaseerde producten kunnen een breed scala aan gewichten aan - de capaciteit van een CF-houder kan makkelijk aangepast worden.

Baanbrekend ontwerp
Met zijn eenvoudige afstelling en langdurige betrouwbaarheid, is het baanbrekende ontwerp van CF's technologie een sprong voorwaarts ten opzichte van de conventionele gasveertechnologie die tegenwoordig algemeen wordt gebruikt.

Toegenomen productiviteit
Wanneer u de basis van uw bestaande scherm upgradet naar een flexibelere houder, wagen of bureau die is uitgerust met CF-technologie, zal het eindresultaat een verhoogde productiviteit, comfort en welzijn zijn.

Ergotron

Opgericht in 1982 door VESA FDMI-standaardauteur en visionair Harry Sweere, is een wereldwijde fabrikant van montage- en mobiliteitsproducten voor digitale displays, met hoofdkantoor in Saint Paul, Minnesota, met verkoopinspanningen in Amersfoort, Nederland en Singapore. De producten van Ergotron verbeteren al meer dan 25 jaar de menselijke interface met digitale displays. Onze geschiedenis van innovatie en passie voor differentiatie komt tot uiting in meer dan 35 patenten en ons groeiende portfolio van bekroonde producten voor computermonitoren, notebooks en grote platte beeldschermen en tv's. Ergotron-producten verbeteren het computerwelzijn, verbeteren de productiviteit op de werkplek en creëren de efficiëntie van bedrijfsprocessen. waar en wanneer ze ook worden gebruikt. Dankzij de Constant Force lift- en pivot-bewegingstechnologie van Ergotron, vereisen muur- en bureaumontage-armen, -standaarden, mobiele karren, -pivots en verticale liften minder inspanning om een meer ergonomische beweging te bereiken, waardoor de ervaring van de gebruiker bij het bekijken van een digitaal scherm voor werk of amusement wordt verbeterd.