Contour Design

Voorkom overbelasting door veel repeterende bewegingen met een ergonomische muis

Contour Design is marktleider op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en design van ergonomische computermuizen zoals de RollerMouse en de Unimouse. Een ergonomische muis kan de klachten die te maken hebben met veel repeterende bewegingen tot een minimum beperken. Het ontwerp is erop gericht om je werkhouding te optimaliseren.

Contour Design logo

Productcategorieën

Contour Design RollerMouse Red

De RollerMouse Red-serie is een reeks intelligente muizen die speciaal voor jouw lichaam zijn ontworpen. Ze bieden ongeëvenaarde nauwkeurigheid, controle en comfort. De RollerMouse Red is gemaakt uit één stuk aluminium, waardoor hij een geheel nieuwe look heeft en extra sterk is. Je verhoogt je efficiëntie en het risico van RSI wordt een stuk minder.

Contour Design RollerMouse Free3

Dit is hét hulpmiddel voor mensen die regelmatig van werkplek wisselen. De Free3 is beschikbaar met een draadloze of USB-verbinding en heeft twee nieuwe knoppen voor vooruit en achteruit, die geschikt zijn voor de meeste browsers. Hij klikt ook een stuk zachter en hij heeft een stevige bodemplaat van aluminium, zodat je nog lekkerder kunt werken. Dit hulpmiddel wordt onderdeel van je workflow, in plaats van dat het je tegenwerkt.

Contour SliderMouse Pro

De volledig nieuwe Contour SliderMouse Pro is de volgende stap in ergonomische oplossingen en combineert uitstekende functionaliteit met een opvallend Scandinavisch ontwerp. Zorg ervoor dat je armen in een natuurlijke, ontspannen positie voor je lichaam kunnen rusten om een volledig spanningsvrije houding aan te nemen. Verbeter het welzijn en de productiviteit met een probleemloze werkhouding. Pas hem aan je fysieke behoeften en stijlwensen aan. Bedien de Sliderbar met beide handen en klik met de geringste aanraking.

Contour RollerMouse Pro

Wees proactief als het gaat om je welzijn op het werk. De RollerMouse Pro combineert uitzonderlijke functionaliteiten met een prachtig, minimalistisch Scandinavisch ontwerp om je lichaam te beschermen. Het zorgt voor een betere lichaamshouding doordat je bureauwerk doet met je armen recht voor je lichaam. Werk comfortabel en spanningsvrij vanaf je bureau om je welzijn te vergroten. Pas hem aan je fysieke behoeften en stijlwensen aan. Manoeuvreer de Rollerbar met beide handen en klik met de geringste aanraking.

Contour Design Unimouse

De Unimouse is een revolutionaire verticale computermuis, ontworpen voor dagelijks gebruik. Hij is volledig verstelbaar in vier naadloze stappen, zodat je eenvoudig de meest comfortabele houding kunt vinden. Je kunt de positie van je hand gemakkelijk aanpassen tijdens het werk, zodat u verschillende spieren blijft gebruiken en je voorkomt dat je lichaam gebukt gaat onder statische belasting. De Unimouse is ideaal als je muisgerelateerde aandoeningen aan je onderarmen hebt of wilt voorkomen, maar je een centrale besturing met rollen niet ziet zitten.

Contour Design Verhogers voor laptops en toetsenborden

Met de Laptop Riser van Contour Design kunt u uw laptop of tablet verhogen tot op ooghoogte, voor een comfortabele en natuurlijke lichaamshouding. Dit kan blessures of pijn in de polsen, nek en schouders verminderen. Of u nu op kantoor werkt of thuis, de Laptop Riser past ergonomisch perfect in uw werkopstelling.