Breng je werk op ooghoogte

Met de Laptop Riser van Contour Design kunt u uw laptop of tablet verhogen tot op ooghoogte, voor een comfortabele en natuurlijke lichaamshouding. Dit kan blessures of pijn in de polsen, nek en schouders verminderen. Of u nu op kantoor werkt of thuis, de Laptop Riser past ergonomisch perfect in uw werkopstelling.

Creëer een comfortabele en op maat gemaakte werkplek

  • Verhoog uw laptop tot op ooghoogte en verminder het risico op ongemak en pijn
  • De Laptop Riser is een uiterst stabiele aluminiumconstructie met gegarandeerd een lange levensduur
  • U kunt het apparaat aanpassen aan uw specifieke behoeften door de standaard
    0-75 graden te verhogen van de tafel en zo uw laptop 0-80 graden te kantelen

Uw laptop als tweede scherm

Als u uw laptop ook als tweede scherm gebruikt, kan de Laptop Riser dat eenvoudig voor u doen. Hij neemt weinig ruimte in op uw bureau, zodat u zich kunt concentreren op uw belangrijke taken.

Zorg voor een goede houding, ook thuis

Thuiswerken hoeft geen pijn en ongemak te veroorzaken. Soms gebeurt dit toch, omdat velen thuis geen goede kantoorruimte hebben. De Laptop Riser van Contour Design kan de perfecte omgeving creëren met uw laptop op ooghoogte, wat een goede houding en veel productieve werkuren mogelijk maakt.

Duurzaam en verstelbaar ontwerp dat aan uw behoeften voldoet

Laptop Riser is zo ontworpen dat de computer op de door u gewenste hoogte ingesteld kan worden. De standaard is speciaal ontworpen voor laptops van 11" tot 15,6" en de duurzame aluminium constructie zorgt voor extra stevigheid en veiligheid.