Het is altijd verstandig om extra opladers op voorraad te hebben voor bedrijfslaptops. Deze kunnen namelijk kapot gaan of zoekraken. Daarnaast willen sommige werknemers hun laptop zowel thuis als op kantoor kunnen gebruiken zonder de oplader mee te hoeven nemen.

Er zijn twee keuzes bij het kopen van een voedingsadapter. Zo kan je kiezen voor een originele lader van de fabrikant van jouw laptop of een universele lader die compatibel is met meerdere laptops. Pas hierbij wel op dat niet-originele laders sneller oververhit kunnen raken, wat voor brandgevaar zorgt. Met een originele lader weet je zeker dat jouw laptop op de juiste manier wordt opgeladen. Een niet-originele lader kan namelijk te langzaam of te snel opladen, waardoor je laptop lui kan worden.

Universele lader

Als je geen origineel accessoire koopt, zorg er dan voor dat de adapter die je koopt het juiste type connector heeft. Daarnaast dient hij sterk genoeg te zijn om jouw computer in een redelijke tijd op te laden. Meestal staat op de huidige voedingsadapter hoeveel watt hij heeft. Als je een nieuwe adapter koopt met minder vermogen dan wat er staat, zal het langer duren om jouw laptop op te laden met de nieuwe adapter.

Filters

Belkin USB-C GaN Power Adapter 100W 100W
Product-ID 5020001333 Onderdeelnummer fabrikant INC016vfBK
  • Geleverde energie 100 W
10-12 dagen
Nieuw
€ 54,50Excl. btw
Belkin BOOST CHARGE GaN 108W
Product-ID 5011271231 Onderdeelnummer fabrikant WCH010VFWH
  • Geleverde energie 108 W
Dit product is binnenkort weer beschikbaar
€ 74,40Excl. btw

Toont 2 van 2 producten