Wissel je vaak af tussen thuiswerkplek en kantoor of ben je veel onderweg? Dan is het belangrijk dat je jouw laptop goed beschermt. Dustin biedt een uitgebreid assortiment aan laptoptassen, rugzakken en trolleys van diverse merken.

Laptoptassen

De laptoptassen die Dustin aanbiedt, zijn klassieke tassen in de vorm van een aktetas of schoudertas. Een schoudertas is ideaal voor kleinere notebooks met schermen van minder dan 16 inch, zodat hij niet te zwaar is voor één schouder. Ook kan je kiezen uit diverse sleeves om jouw laptop in te vervoeren. Deze kan je eenvoudig in een gewone tas stoppen zonder bang te zijn dat hij beschadigd raakt.

Rugzakken

Als je een zwaardere laptop gebruikt en/of ook meer dan alleen je laptop wilt meenemen, is een laptop rugzak wellicht handig. Deze beschikt namelijk over extra vakken en ruime compartimenten voor al jouw accessoires en randapparatuur. Fiets je graag naar je werk? Dan is een rugzak ook een ideale uitkomst om je spullen op een veilige manier te vervoeren.

Trolleys

Neem je naast je laptop ook veel papierwerk, ordners of bijvoorbeeld demoproducten mee, dan is een trolley een prettige uitkomst om alles mee te vervoeren. Hetzelfde geldt als je veel reist, aangezien een laptop trolley uitermate geschikt is als handbagage.

##Accessoires Bekijk ook welke accessoires niet mogen ontbreken in je laptoptas.

Categorie

Filters

"
"
Belkin Notebook sleeve 14" Zwart
Product-ID 5011026158 Onderdeelnummer fabrikant B2B075-C00
  • Notebookcompatibiliteit 14 "
  • Kleurencategorie Zwart
10-12 dagen
€ 16,50Excl. btw
Belkin - Beschermhoes notebook 14" - 15"" 15" Zwart
Product-ID 5011270901 Onderdeelnummer fabrikant EDA002
  • Notebookcompatibiliteit 15 "
  • Kleurencategorie Zwart
Dit product is binnenkort weer beschikbaar
€ 14,90Excl. btw
Belkin Always-On 14" Zwart
Product-ID 5011270903 Onderdeelnummer fabrikant EDA004
  • Notebookcompatibiliteit 14 "
  • Kleurencategorie Zwart
Dit product is binnenkort weer beschikbaar
€ 39,50Excl. btw

Toont 3 van 3 producten