We houden de dingen in beweging, zodat je altijd door kunt gaan

Al 30 jaar lang zijn wij de toonaangevende leverancier van IT-oplossingen in Scandinavië en we zijn er trots op dat we nu in Nederland actief zijn. We leveren de producten die je nodig hebt om jou en je bedrijf aan de gang te houden, ongeacht de grootte of de branche waarin je actief bent.

We begrijpen dat tijden zijn veranderd en daarom werken we ook niet meer zoals we dat vroeger deden. Maar we hebben nog steeds dezelfde doelstelling: we willen je het juiste product, op het juiste moment en tegen de juiste prijs bieden. Wij zorgen ervoor dat je flexibel, efficiënt en veilig kunt werken, waar je ook bent. Natuurlijk met 'next day delivery' en een geweldige klantenservice.

Neem dus eens een kijkje en maak kennis met een groot scala aan producten en oplossingen van vertrouwde leveranciers, tegen een uitstekende prijs. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Wij helpen je om de juiste oplossing te vinden. Zodat jij en je bedrijf aan de gang kunnen blijven.

Collage of bundle products

Pakketten om thuis een professionele werkplek in te richten

Naar alle pakketten088-011 82 82

Met ons ruime assortiment kunnen wij u altijd helpen om te vinden wat u nodig heeft om uw werkzaamheden soepel te laten verlopen. Bel ons en wij helpen u de juiste producten te vinden.


Wij weten wat IT is

We zijn opgericht in 1984 en begonnen in 1995 met onlineverkoop. Met meer dan 30 jaar ervaring om onze klanten in de Scandinavische markt te helpen, kunt u erop vertrouwen dat we weten wat IT is.


Ons assortiment

We hebben een groot assortiment dat speciaal is ontworpen voor kleine en grote bedrijven. U kunt ons altijd bellen om de juiste oplossing voor uw IT-uitdagingen te vinden.


Eerste klas leveringen

Snelle en betrouwbare leveringen. Levering vindt meestal plaats binnen één werkdag.

Werkplek

Creëer balans in je digitale leven

Stress wordt vaak gezien als gevolg van digitalisering in onze samenleving. Maar is stress nou echt het gevolg van technologie? En hoe zorg je voor een betere digitale balans in je leven?

31 augustus 2020
Werkplek

Etiquette voor een videovergadering

Een videogesprek bespaart tijd en het milieu. Maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Dit zijn de beste tips van professionals voor een soepel lopende digitale bijeenkomst.

19 mei 2020
Werkplek

Waar je aan kunt denken als je thuis werkt

Structureer je dag, toon je beschikbaarheid en denk aan het sociale aspect. Onze IT-consultant Fredrik Hansson deelt waar je aan kunt denken wanneer je telewerkt.

16 maart 2020

Dit is Dustin

Dustin is een toonaangevende IT-partner die online aanwezig is in Scandinavië en Nederland. We bieden IT-producten met bijbehorende services aan bedrijven, de publieke sector en particulieren met de nadruk op kleine en middelgrote bedrijven.

Meer over Dustin

Is duurzaamheid belangrijk voor u?

Dat is het voor ons. Duurzaamheidswerk gaat heel erg over milieucriteria, maar als we bij Dustin over duurzaamheid praten, willen we graag meer aspecten benadrukken. Onze verantwoordelijkheid strekt zich uit over de hele waardeketen.

Lees hier meer over duurzaamheid


Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren door wekelijks nieuws en aanbiedingen.

Naar de nieuwsbrief