Welkom bij Dustin

We keep things moving

IT zoals we het nu kennen zorgt ervoor dat je dag soepel verloopt. Maar dat is niet alles, want IT vormt ook de toekomst. Het is niet alleen een hulpmiddel, maar een essentieel onderdeel van je dag én van je bedrijf. Wij helpen onze klanten om hiermee voorop te lopen. Of dat nou met de juiste dienst, product, of combinatie van beide is. We verbreden ons aanbod, ontwikkelen ons en zetten ons in om volledig circulair te werken. Zo houden we alles in beweging.


Lees meer over de Dustin Group

Hier kom je ons tegen


Van zorg tot onderwijs en van overheidsinstanties tot het bedrijfsleven. We helpen je, wat voor bedrijf in wat voor branche je ook hebt. Met onze acht kantoren verspreid over Nederland, maakt het niet uit waar je bent; wij zijn altijd in de buurt. Offline, maar zeker ook online. Want op onze website kun je ons 24/7 vinden.


Bekijk onze oplossingen

Voor wie we het doen


MKB, grootbedrijf, semi-overheid of publieke sector; wij hebben een IT-oplossing voor je. Ongeacht de fase waarin je onderneming zich bevindt. We gaan met je in gesprek, leren jou en je onderneming kennen en bieden IT wat bij je past. Want met een goede IT-omgeving, blijven jij en je onderneming in beweging.


Kom gerust eens langs

Ben je benieuwd hoe we jouw onderneming verder kunnen helpen of wil je ons beter
leren kennen? Kom gerust eens langs. Met acht vestigingen door heel Nederland zit er
altijd een Dustin-kantoor bij jou in de buurt. En natuurlijk staan we ook online altijd voor je klaar, via onze website en socialmediakanalen.

Vind een kantoor in de buurt

woman using phone on escalator

Win as a team

IT is onze passie. We geloven in technologie en de mogelijkheden die het biedt. Maar met technologie alleen creëer je geen waarde. Daar hebben we goede mensen voor nodig. Mensen die met hun kennis, kunde en enthousiasme de juiste oplossingen realiseren en het verschil maken in de levens van onze klanten. Zo brengen we elkaar in beweging en kunnen we blijven leren. We staan voor een inclusieve en respectvolle cultuur, zodat we het beste uit onszelf en elkaar kunnen halen. Ben je klaar om elke dag te leren van 2300 gepassioneerde IT-experts, verspreid over vijf landen? Dan kunnen wij niet wachten om je te ontmoeten.


Bekijk onze vacatures

Onze beloftes voor 2030

Onze beloftes zijn bedoeld om de impact van ons bedrijf, hoe we ons gedragen en hoe we handelen opnieuw te definiëren. Om nieuwe radicale ideeën, innovaties en oplossingen te vinden, beloven we samen te werken met de mensen om ons heen en verschillende perspectieven in te brengen. Een actie om op een gezamenlijke en transparante manier verantwoorde, circulaire en klimaatneutrale IT-oplossingen mogelijk te maken. Zo kunnen we impact maken op grote schaal. Onze beloften om dingen in beweging te houden.


Lees verder


Neem contact met mij op: