Een duurzame impact
op de wereld

Onze beloftes voor 2030

Onze beloften zijn bedoeld om de impact van ons bedrijf, hoe we ons gedragen en hoe we handelen opnieuw te definiëren. Om nieuwe radicale ideeën, innovaties en oplossingen te vinden, beloven we samen te werken met de mensen om ons heen en verschillende perspectieven in te brengen. Een actie om op een gezamenlijke en transparante manier verantwoorde, circulaire en klimaatneutrale IT-oplossingen mogelijk te maken. Zo kunnen we impact maken op grote schaal. Onze beloften om dingen in beweging te houden.

Onze 2030 doelen


0%

impact op het klimaat in onze
gehele waardeketen


100%

van ons aanbod is circulair


100

acties ondernomen voor sociale gelijkheid in onze waardeketen

girl

Een paar voorbeelden:

We gaan voor klimaatneutraal vervoer

Met elektrische vrachtwagens en biobrandstof hebben we geen fossiele brandstof meer nodig om onze producten te vervoeren. Dus waarom zouden we dit nog motiveren? Wij doen met onze transportpartners ons uiterste best om zo snel mogelijk volledig klimaatneutraal transport te realiseren. Niet alleen het transport naar ons, maar naar alle klanten van onze partners.

Olof Nilsson

We maken van onze producten
een service

We hebben ontdekt dat we onze klanten een stuk beter kunnen helpen als we een complete oplossing bieden. Dus niet alleen een laptop, maar een volledig vooraf geïnstalleerde laptop die klaar is voor gebruik. Een stuk makkelijker voor onze klanten, maar ook een stuk duurzamer. Zo gebruik je namelijk alleen de producten die je nodig hebt. Overbodige producten worden door ons opgehaald en hergebruikt of gerecycled. Zo zorgen we voor een stuk minder afval.

Olof Nilsson

We maken een eind aan loonongelijkheid

Iedereen die hetzelfde werk doet, zou hetzelfde moeten verdienen. Elke medewerker is tenslotte even belangrijk. Wat je geslacht ook is. Daarom brengen wij alle salarissen in kaart en onderzoeken we of iedereen verdient wat hij of zij zou moeten verdienen. Ontdekken we een duidelijk verschil vanwege geslacht? Dan trekken we dat gelijk recht.

Zet jij je met ons in?

Wil jij ons helpen om onze beloftes waar te maken? Dan kunnen we niet wachten om je te leren kennen. We zoeken talenten in heel Nederland, in allerlei vakgebieden. En wil je je graag inzetten voor Dustin, maar zie je jouw ideale baan er niet bij staan? Neem dan gerust eens contact op. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bekijk onze vacatures