Inspiratie

Microsoft Surface voor het onderwijs

Microsoft Surface apparaten zijn ideaal voor studenten en docenten. Het zijn krachtige, compacte computers mét touchscreen en je krijgt standaard Windows 10 Pro meegeleverd. Deze combinatie geeft je de beste prestaties en beveiliging. Samen met Microsoft 365 komt zo alles samen in één device.

De ideale oplossing voor docenten

Surface Pro 9 zal voor docenten net de extra kracht kunnen geven om feilloos les te geven. Surface Pro 9 is uitgerust met een 13" PixelSense-scherm, de laatste generatie Intel-processoren en een accu waarmee je een hele dag kan werken. Hierdoor is dit hét apparaat voor de veeleisende gebruiker. De Pro 9 wordt geleverd met de geprezen samenwerking tools zoals OneNote en Teams. Dit zijn de beste leeroplossing voor scholen.

Microsoft Surface Laptop SE: De ideale oplossing voor leerlingen

Veiligheid en veelzijdigheid zijn vereisten voor laptops in het onderwijs. Leerlingen moeten alle benodigde programma’s tot hun beschikking hebben, en daarnaast overal toegang hebben tot de benodigde informatie en data. Daarnaast worden laptops door leerlingen vaak op veelzijdige locaties gebruikt. Om er zeker van te zijn dat laptops op externe locaties niet per ongeluk malware, spyware of virussen oppikken die uw servers en instanties kunnen bedreigen moet u gegarandeerd zijn van de ingebouwde beveiliging van een apparaat. Hier speelt de Surface Laptop SE op in. Deze educatieve editie van de Surface-laptoplijn is voorzien van Windows 11 SE, Microsoft 365 for Education, moderne management systemen en krachtige ingebouwde beveiliging.

De ideale oplossing voor studenten

De nieuwe Surface Go 3 is met zijn 10,5” formaat, accuduur tot 11 uur en krachtige Intel-processor; de perfecte budgetvriendelijke partner voor studenten die vaak onderweg zijn. In combinatie met de Surface Type Cover, is het een volwaardige laptop. Zonder Type Cover, kun je hem als tablet gebruiken. Met de optionele Surface Pen kan je tekenen en het device gebruiken als invoerapparaat. Teksten kunnen direct gedigitaliseerd worden. Daarnaast zien wij dat Surface Laptop Go 2 is met zijn 12.4” formaat, accuduur tot 19 uur en krachtige Intel-processor; de perfecte budgetvriendelijke laptop voor studenten. Beide devices zijn uitgerust met Microsoft Teams voor Educatie. Met Teams kunnen studenten en docenten direct contact houden, groepen maken en direct huiswerk of scripties inleveren.

Gemak voor IT in educatie – Intune en Autopilot

Dustin kan voor alle educatieklanten Intune inrichten als standaard MDM-oplossing. Wij zorgen ervoor dat alle mobiele apparaten van de school op de juiste manier de juiste beveiliging krijgen. Daarbij zorgen wij ook voor een standaard uitrol in Autopilot voor alle Surface devices. Dit zorgt ervoor dat docenten en studenten gemiddeld al vanaf 10 minuten na het opstarten alle nodige applicaties en instellingen via Autopilot en Intune op hun Surface hebben, zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Hierdoor kan een IT-afdeling van de school zich meer richten op andere zaken en is de IT-afdeling niet onnodig veel tijd kwijt aan het 'pre-imagen' van alle machines.

Vraag een offerte aan voor korting

Dustin biedt een educatie-korting van 10% aan op geselecteerde Microsoft Surface modellen. Voor deze korting hebben we een selectie gemaakt van modellen die veelgebruikt zijn bij educatieve doeleinden, zoals de nieuwe Surface Go 3 10.5"", Surface Laptop Go 2 12.4"" en de Surface Pro 9 13" modellen. De 10% korting is niet standaard verwerkt in onze verkoopprijs, en mocht je meer dan 5 apparaten nodig hebben dan krijg je meer korting van ons. Om jouw prijs te ontdekken vraag je gemakkelijk een offerte bij ons aan. Neem direct contact op met een van onze verkopers of jouw vaste contactpersoon binnen Dustin.

Laatst bijgewerkt: 15 november 2022

Tags