Voxicon

Met een breed scala aan IT- en multimediaproducten voor thuis en op kantoor is Voxicon de voor de hand liggende keuze zijn voor als je veel waar wilt voor je geld. Op alle mogelijk gebieden willen we je het gevoel en de kwaliteit bieden die je eerder associeerde met duurdere producten. En ook op het gebied van service en garantie, willen we de allerbeste zijn.

Voxicon logo

Je moet er ook op kunnen vertrouwen dat we maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en dat we rekening houden met de langetermijneffecten van wat we doen. We stellen bijvoorbeeld hoge eisen aan onze leveranciers en bezoeken onze fabrieken regelmatig om te controleren of deze eisen worden nageleefd. We weten dat we een kleine speler zijn in een grote wereld, maar we weten ook dat we het beter doen – en daar zijn we trots op.

Bestsellers

Productcategorieën

Headset

Maak je werkdag een stukje beter met een headset van Voxicon. Voxicon biedt betaalbare headsets die zijn ontworpen met design en kwaliteit in het achterhoofd. Kies tussen de duo- en mono-versie, afhankelijk van hoeveel of hoe weinig contact je met de buitenwereld wilt hebben tijdens je gesprekken. De headsets van Voxicon zijn geoptimaliseerd voor Skype, Teams en andere zakelijke vergaderoplossingen, waarvoor je een uitstekende gesprekskwaliteit nodig hebt.

Schermen

Een scherm is een van de belangrijkste onderdelen om efficiënt te kunnen werken of op topniveau te kunnen gamen. In het assortiment van Voxicon vind je schermen voor alle behoeften en toepassingen, of je nu op zoek bent naar een betaalbaar scherm voor je thuiskantoor of een 4K-scherm met hoge resolutie voor films, games of 3D-weergaves. Alle Voxicon-schermen hebben met elkaar gemeen dat je kwaliteit en enorm veel waar voor uw geld krijgt.

Interactieve schermen

Interactieve schermen worden steeds populairder en dat is geen verrassing, omdat je veel meer kunt doen met een interactief scherm dan met een traditioneel whiteboard. Maak notities tijdens een vergadering, teken en creëer documenten of maak razendsnel grafieken. Voxicon biedt interactieve schermen van de topkwaliteit, zodat je je vergaderingen naar een hoger niveau kunt tillen en je nog creatiever kunt worden.

Openbare schermen

Openbare schermen zijn een must tijdens conferenties, beurzen of andere grote evenementen met een groot publiek. In het assortiment van Voxicon vind je een breed scala aan openbare schermen met afmetingen van 55" tot een ongelooflijke 98". Alle schermen zijn aangepast voor commercieel gebruik en kunnen tot wel 15 uur achter elkaar worden gebruikt.

Muizen en toetsenborden

Trakteer jezelf op een aangenamere en creatievere werkdag met de muizen en toetsenborden van Voxicon. Voxicon heeft muizen en toetsenborden voor verschillende behoeften en situaties: draadloze modellen voor wie wat meer vrijheid wil en standaardmodellen met snoer als je voor absolute precisie gaat. Het assortiment omvat ook hoogwaardige randapparatuur voor gamers, altijd tegen de juiste prijs.

Webcams

Een goede webcam kan een enorme bijdrage leveren aan een vergadering en de communicatie aanzienlijk vergemakkelijken, of je nu videogesprekken voert met vrienden aan de andere kant van de wereld of een zakelijke vergadering hebt. Daarom is het belangrijk dat je webcam van topkwaliteit is, zodat je alles uit je videovergaderingen kunt halen. Voxicon biedt een reeks hoogwaardige en betaalbare webcams met verschillende resoluties, afhankelijk van wat je nodig hebt. Kies uit HD, Full HD of 2K en til je videovergaderingen naar een hoger niveau.

Tv's

Of je nu je tv wilt gebruiken om thuis op de bank spannende films te kijken of een professionele presentatie in de vergaderruimte op kantoor te geven, er is in het assortiment van Voxicon altijd een tv die bij je past. Voxicon heeft allerlei smart-tv's in verschillende maten en resoluties. Kies voor Full HD of 4K met een schermgrootte van 32" tot 98". Altijd van topkwaliteit, altijd betaalbaar.

Luidsprekers

Het leven wordt leuker met beter geluid. Met de Bluetooth-luidsprekers van Voxicon luister je overal naar je favoriete muziek. Maak indruk op je collega's en neem de luidsprekers mee naar kantoor, of verras je vrienden als jullie samen naar het strand gaan. Voor elke gelegenheid heeft Voxicon luidsprekers van de topkwaliteit in verschillende kleuren en modellen, voor binnen en buiten, maar ook waterdichte modellen die je kunt meenemen naar je volgende duikavontuur.

Koptelefoons

Een goede koptelefoon maakt je leven nog beter, waar je ook bent. Voxicon heeft koptelefoons voor allerlei toepassingen en behoeften. Kies er een die bij je past en ontdek het uitgebreide assortiment koptelefoons van Voxicon in verschillende kleuren. Je kunt kiezen tussen in-ear, over-ear of on-ear, afhankelijk van je voorkeur. Sluit het geluid buiten met een ruisonderdrukkende koptelefoon, zodat je je kunt concentreren of ga voor totale vrijheid met een draadloze Bluetooth-koptelefoon voor lange wandelingen of vluchten. Waar je ook naar op zoek bent, je kunt altijd rekenen op betaalbare topkwaliteit als je voor Voxicon kiest.

Voxicon is een van de eigen merken van Dustin

Dustin heeft op het gebied van IT-producten en -diensten een zeer uitgebreid aanbod. We hebben sinds 2016 een aantal eigen merken; Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip en Acutek, die allemaal voldoen aan onze belofte om goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs te bieden.