Poly

Poly creëert eersteklas audio- en videoproducten, zodat jij altijd en overal succesvol en makkelijk kan vergaderen. Het merk voorziet jouw kantoor van kwalitatieve en betrouwbare headsets, video- en audio-conferentieproducten, bureautelefoons, analysesoftware en de bijbehorende services. En dit met gegarandeerde kwaliteit, want Poly’s focus is om mensen met elkaar te verbinden doormiddel van ongeëvenaarde geluidshelderheid. Met Poly doe je meer dan alleen aanwezig zijn - je valt op!


Bestverkochte producten

Productcategorieën

Poly Video voor conferentieruimtes

De Poly Studio X video-oplossingen bieden jou eenvoud in een compact formaat. Het gebruik van deze apparatuur zorgt ervoor dat men in zowel kleine als grote vergaderingenruimtes altijd goed in beeld is. Ongeacht welke videosoftware jouw bedrijf gebruikt. En samen met high quality video, krijg je toegang tot premium kwaliteit audio door ingebouwde microfoons en speakers. Allemaal samengebracht in één slank ontwerp.

Poly Video voor het thuiskantoor

De Poly Studio P-serie biedt kleinere en meer persoonlijke video-apparaten die ervoor zorgen dat je er altijd zo goed mogelijk uitziet en zo goed mogelijk wordt gehoord terwijl jij thuis zit te werken. De high-performance camera's compenseren moeiteloos voor ongelijkmatige belichting, die thuis sneller voorkomt dan op kantoor, terwijl het premium geluid van Poly achtergrond geluid weg filtert. met En de IT-afdeling krijgt via cloudbeheer toegang tot het apparaat, voor als jij hulp nodig hebt op afstand, waar je kantoor zich ook bevindt.

Poly vergadertelefoons, de Sync 20

We hebben inmiddels allemaal geleerd dat het geluid op je laptop of smartphone niet altijd optimaal is voor vergaderen. En daar heeft Poly een oplossing voor. Poly Sync 20 USB/Bluetooth smartphone® – voor hoogwaardige conferentiegesprekken en muziekervaringen. Neem hem overal mee naartoe – de batterij gaat urenlang mee. Je hoort en bent verstaanbaar zonder onderbrekingen.

Poly draadloze headsets - Voyager

De Poly Voyager headsets staan voor een draadloze Bluetooth-verbinding met premium geluidskwaliteit. Wanneer professionele communicatie een vereiste is voor jouw werk, onderweg of op kantoor, dan bieden deze koptelefoons de oplossing voor jouw werkdag. Zoals de Voyager Focus 2, met 3 niveaus van hybride actieve ruisonderdrukking (ANC) en professionele microfoons met Poly Acoustic Fence-technologie – die allemaal de standaard ingebouwde laptopmicrofoons overtreffen.

De Poly Voyager headsets zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen, zodat jij kunt vinden wat je nodig hebt zonder afbreuk te doen aan het geluid.

Poly bedrade headsets - Blackwire

Met een bedrade headset ben je altijd gegarandeerd van geluid. In tegenstelling tot een draadloze koptelefoon is een bedrade headset niet afhankelijk van een opgeladen batterij, en dus kun je met de Poly Blackwire headsets overal ongestoord werken. De Blackwire koptelefoons zijn verkrijgbaar in zowel mono als stereo en kan op jouw apparaat worden aangesloten via een USB/USB-C- of 3,5 mm-connector.

En met functies zoals actieve ruisonderdrukking, echo-onderdrukking en oproepregeling is elke oproep onverstoord.

Poly-kits

Kristalheldere audio en video in een pakket dat eenvoudig in te stellen en te gebruiken is. Met de Poly Studio P5-kit til je jouw videogesprekken naar een nieuw niveau. Het begint met een Poly Studio P5-webcam met nauwkeurig afgestemde cameraoptiek waardoor je makkelijk de aandacht op de spreker gefocust houdt.

Koppel de P5 daarnaast met een professionele headset of vergadertelefoon en garandeer dat alles goed wordt vastgelegd.