Philips

Producten komen en gaan en technologieën veranderen. Philips heeft echter zijn doel nog altijd hetzelfde: om zinvolle innovatie, die de gezondheid en het welzijn van de mens verbetert, te creëren. De producten van Philips zijn in een breed spectrum van de IT-markt te vinden, waaronder in het medisch segment maar ook nog altijd in de vorm van high quality computermonitoren, displays en meer.

Philips logo


Bestverkochte producten

Productcategorieën

Monitoren met docking

Monitoren met een ingebouwd docking station maken jouw bureau een overzichtelijkere plek. Deze monitoren helpen het vereenvoudigen van het bureau door alle aansluitingen en accessoires op één plek samen te brengen waardoor jij zeer gemakkelijk met één kabel je laptop of desktop op je monitor aansluit, en direct toegang krijgt tot alles wat je nodig hebt. En wanneer je gebruik maakt van een Philips monitor met een nieuwste generatie USB-C of

UltraWide monitoren

De Ultra Widescreen monitoren van Philips zijn verkrijgbaar in twee formaten: SuperWide en UltraWide. Deze monitoren hebben een scherm dat twee keer zo groot is als een gewone monitor waardoor je efficiënt kunt werken met meerdere vensters tegelijk open, terwijl je direct minder stroom verbruikt en je bureau ook minder vol is. Je hebt immers maar één monitorvoet te plaatsen.

Maak jouw media-ervaringen nog intensiever

Met een gebogen monitor maak je jouw media-ervaringen nog intensiever. Deze monitoren bootsen de natuurlijke vorm van je oog na en zorgen voor een meer meeslepende ervaring als je aan het gamen bent, een film kijkt, of bezig bent met beelddesign. Daarnaast wordt je tijdens het gebruik van een gebogen scherm minder makkelijk afgeleid door dingen die in je ooghoeken gebeuren, en heb je ook extra ergonomisch kijkcomfort.

Groenere schermen, van Philips

De monitoren van Philips zijn voorzien van innovatieve, milieuvriendelijkere technologieën om zo mee te helpen aan een groenere toekomst. De verpakkingen zijn energiezuiniger gemaakt, en volledig recyclebaar. Een UltraWide monitor zorgt ervoor dat je minder apparaten hoeft te gebruiken. En de monitoren worden gemaakt zonder schadelijke stoffen zoals kwik en PVC/BFR. Ook zijn er de Philips monitoren van de B-Line serie, die gemaakt zijn om minder stroom te verbruiken gedurende jouw werkdag.