netgear logo

Hoe meer onze wereld digitaliseert, hoe essentiëler een betrouwbaar netwerk is. Bij NETGEAR begrijpen we de behoefte aan naadloze connectiviteit in zowel bedrijfsomgevingen als thuisnetwerken. Daarom bieden wij innovatieve netwerkproducten die niet alleen verbindingen mogelijk maken, maar ze ook moeiteloos, betrouwbaar en zonder downtime houden.

NETGEAR biedt netwerkoplossingen en security oplossingen, zonder de kosten en complexiteit van grote IT-infrastructuren. In plaats daarvan zijn NETGEAR's oplossingen eenvoudig te installeren en te onderhouden. Dit betekent dat jij je kan richten op jouw eigen bedrijf en kunt vertrouwen op apparaten van de hoogste kwaliteit.

ONTDEK DE NETGEAR LINE UP:

Netwerk switches:

Kies voor een netwerk op maat met NETGEAR switches. Beleef de maatoplossingen voor jouw netwerkbehoeften. Van het aantal poorten tot PoE-mogelijkheden vind je hier de perfecte oplossing om je netwerk beter te laten presteren.

Meer info

Access points:

Laat je bedrijf op een hoger niveau werken met de WiFi-oplossingen van NETGEAR. Blijf de concurrentie voor met betrouwbare, veilige WiFi-oplossingen, speciaal ontworpen voor de eisen van jouw bedrijf. Of je nu robuuste access points nodig hebt voor omgevingen met een hoge dichtheid of naadloze wifi 7-integratie, NETGEAR heeft een oplossing voor je.

Meer info

WiFi-routers:

Ontdek de kracht van NETGEAR Wifi-routers! Ervaar naadloze connectiviteit, razendsnelle snelheden en ongeëvenaarde stabiliteit.

Meer info

Mobile routers:

Ervaar ongeëvenaarde connectiviteit onderweg. Blijf overal verbonden met de mobiele WiFi-apparaten van NETGEAR. Van razendsnelle 5G tot soepele connectiviteit voor maximaal 80 apparaten, geniet altijd en overal van betrouwbare internettoegang.

Meer info

NETGEAR for Business biedt de volgende exclusieve diensten aan voor alle DUSTIN Klanten:

1. Gratis Wireless Site Survey op aanvraag via jouw DUSTIN B2B accountmanager

Voor upgrades en projecten biedt NETGEAR een volledig gratis Wireless Site Survey aan waarbij NETGEAR een bindend advies geeft voor jouw omgeving

2. Pre and Post-Sales Support

NETGEAR beschikt over een toegewijd team van verkoopprofessionals die kunnen helpen bij het aanbevelen van de juiste producten en oplossingen voor jou of jouw IT-afdeling

3. Exclusieve promoties en kortingen

Vraag nu jouw dealregistratie / project korting aan bij onze specialist. Naast het krijgen van een exlusieve aanbieding kunnen we ook gelijk jouw kitlist checken en waar nodig helpen.

Gebruik maken van bovenstaande diensten? Neem dan contact op met jouw NETGEAR specialist

Neem eenvoudig contact op via onderstaande contact button, jouw NETGEAR specialist bij DUSTIN helpt me je met het beantwoorden van alle vraagstukken en geeft je toegang tot bovenstaande exclusieve diensten.