Slimme oplossingen voor kantoor

Kantoorinrichting draait niet alleen om design en efficiëntie, maar ook om gebruiksgemak en ergonomie. Neomounts biedt een uitgebreid assortiment slimme oplossingen voor kantoor, waardoor eenvoudig een gezonde werkplek kan worden gerealiseerd. Door het brede assortiment monitorsteunen is er altijd een geschikte oplossing beschikbaar voor iedere werkplek. De monitorsteunen bieden, naast optimaal gebruikscomfort, een ergonomische oplossing en zorgen tevens voor een strak uitziende werkplek, zonder snoeren en kabels.

Naar alle producten

Eenvoudig te verstellen

Door het inzetten van een monitorarm kan optimaal gebruik gemaakt worden van de monitor, waarbij de armen eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen zijn. Daarnaast ondersteunen diverse steunen het kantelen, zwenken en roteren van het computerscherm. Hierdoor kan de ideale ergonomische werkhouding worden gecreëerd, wat de kans op nek- en rugklachten verminderd.

Diverse oplossingen voor flexibel werken

Naast monitorsteunen biedt Neomounts diverse oplossingen voor flexibel werken, zoals zit-sta en mobiele werkplekken, en bureauoplossingen voor PC, thin client, CPU en laptop. Neomounts biedt een totaal assortiment voor de moderne kantoorinrichting, en biedt ook voor presentaties de juiste ondersteuning met een breed aanbod projectorsteunen, verrijdbare steunen en tablethouders.

De nummer 1 in ophangsystemen

Neomounts by Newstar is de specialist in betaalbare bevestigingssystemen voor AV- en IT-apparatuur, waaronder tv's, LFD's, monitoren, projectoren, pc's, laptops en tablets. Met een uitgebreid assortiment bevestigingssystemen biedt Neomounts voor iedere situatie een passende oplossing.

Neomounts is actief in meer dan 30 landen met een uitgebreid assortiment producten, dat bekend staat om hun kwaliteit, design, installatiegemak en betaalbaarheid. Neomounts producten zijn perfect voor kantooromgevingen, detailhandel, onderwijs- en overheidsinstellingen, de gezondheidszorg, horeca en thuis. Ervaar betaalbare, eenvoudig te installeren, hoogwaardige producten en optimaal gebruiksgemak. Alle Neomounts producten hebben standaard 5 jaar garantie.

Neomounts

Voor de beste ondersteuning

Neomounts by Newstar is dé specialist in betaalbare montageoplossingen
voor audiovisuele en IT apparatuur voor o.a. kantoorinrichtingen.

Vind de perfecte oplossing voor elk scherm

Naar screenfitter