lg logo

MSI bij Dustin

MSI (Micro-Star International) richt zich op het leveren van het beste op IT-gebied. Dit vergt maatwerk en focus op kwaliteit. Deze kwaliteit vind je onder andere terug bij MSI laptops en pc's. MSI gebruikt voor al zijn producten de nieuwste technologieën om te voldoen aan de wensen van de veeleisende gebruiker.

MSI voor zakelijk gebruik

MSI is waarschijnlijk het best bekend om zijn krachtige gaming computers, grafische kaarten en moederborden. Ook voor een zakelijke gebruiksomgeving heeft MSI veel te bieden. MSI mobile workstations zijn hier een goed voorbeeld van. Deze krachtige zakelijke laptops zijn gemaakt voor zware toepassingen, zoals CAD en grafische software. Bekijk ons uitgebreide assortiment MSI producten voor meer zakelijke computers en componenten.

MSI forum: lees de ervaringen van anderen

Wil je graag op de hoogte blijven van MSI producten of je mening erover delen met andere gebruikers? Ga dan naar het MSI forum. Op dit Engelstalige forum komen gebruikers die producten van MSI gekocht hebben bijeen. Je kunt hier onder andere terecht voor support, nieuws en winacties.

Advies van MSI expert Dustin

Als MSI expert heeft Dustin alle kennis in huis om jou deskundig te adviseren. Wil je weten welke notebooks het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf? Onze deskundige medewerkers weten het. Neem via e-mail of telefonisch contact met ons op. We helpen je graag.