lg logo

LG bij Dustin

LG Electronics is een van de twee grote fabrikanten van thuiselektronica in Zuid-Korea en ze produceren alles van mobiele telefoons tot televisies. Het bedrijf maakt deel uit van de LG Group, die een lange geschiedenis heeft op het gebied van technologie.

In een groot aantal markten staat LG bekend om zijn innovaties, betrouwbaarheid en uitgebreide assortiment. De zakelijke oplossingen binnen het LG assortiment hebben wat te bieden voor bedrijven van alle soorten en maten.

UltraWide monitoren van LG

LG UltraWide monitoren hebben een groot aantal voordelen ten opzichten van traditionele monitoren. De hogere resolutie geeft een optimaal beeld, met meer werkruimte en met de OnScreen Control software kan je deze werkruimte optimaal indelen. Een UltraWide monitor is de perfecte vervanging voor meerdere monitoren en heeft een uitgebreide connectiviteit waaronder meestal USB-C Docking en Thunderbolt.

Advies van de LG specialist

Als specialist adviseren wij je graag op het gebied van LG producten. Heb je advies nodig bij het kopen van een LG monitor? Ben je op zoek naar een goede LG beamer? Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. We adviseren je graag.