LG bij Dustin

In het assortiment van Dustin vind je hoogwaardige beeldschermen van het merk LG. Deze zijn ontworpen met functionaliteit, kwaliteit en gebruiksgemak in het achterhoofd. Dankzij een scherpe beeldweergave en ergonomische functies zijn ze perfect voor zowel werk als privé. LG-beeldschermen presteren altijd optimaal, of je nu een film kijkt of zit te gamen. Bovendien staat gebruikerscomfort centraal met flicker-free technologie en reductie van blauw licht. Profiteer van de betrouwbare kwaliteit en geavanceerde technologie van LG, thuis of op kantoor.

lg logo

Productcategorieën

Ergo

De Ergo Monitors van LG geven je werkplek een boost op het gebied van ergonomie en productiviteit. Dankzij de unieke flexibele standaard en verstelbare hoogte-, kantel- en rotatiemogelijjkheden kunnen deze beeldschermen worden aangepast aan de perfecte kijkhoek voor iedere gebruiker. Of je nu thuis of op kantoor zit, met de Ergo Monitors van LG werk je in ieder geval comfortabel en efficiënt.

B2B beeldschermen

Maak kennis met de krachtige en betrouwbare zakelijke beeldschermen van LG. Ze zijn voorzien van de nieuwste technologieën en bieden een breed scala aan functies, van hoge resolutie tot geavanceerde beveiliging en gegevensbescherming. Zakelijke LG-beeldschermen zijn geoptimaliseerd voor verschillende toepassingen en gebouwd om lang mee te gaan. Ze bieden maximale productiviteit en prestaties voor elk bedrijf.

Cloud

Verbeter je productiviteit met LG Cloud-beeldschermen. Deze beeldschermen zijn ontworpen om naadloos te integreren met verschillende cloudplatforms. Sommige modellen zijn uitgerust met geavanceerde beveiligings- en gegevensbeschermingstechnologieën, zoals privacymodus en smartcard-login. De Cloud-beeldschermen van LG zijn krachtig en veelzijdig, en kunnen je werk echt een boost geven.

Ultrabreed

Ultrabrede beeldschermen bieden een ongeëvenaarde kijkervaring, met een breed scherm voor meer werkruimte en entertainment zoals je nog nooit hebt gezien. Of je nu op zoek bent naar een monitor voor thuis of op kantoor, de Ultrawide Monitors van LG bieden een verbluffende beeldkwaliteit, waar je ze ook voor wilt gebruiken.

UHD

UHD-beeldschermen bieden een ongeëvenaarde kijkervaring dankzij hun 4K-resolutie. Daardoor komt elk detail tot leven en lijken kleuren krachtiger dan ooit. Of je nu werkt met foto's, video's of gewoon van je favoriete content geniet, de UHD-beeldschermen van LG bieden ongeëvenaarde helderheid en precisie.