Kingston

Kingston is overal. Deze hardware voedt de technologie die de wereld elke dag gebruikt. Van datacenters en laptops tot slimme en draagbare technologie en op IoT gebaseerde apparaten, Kingston-producten sturen de technologie aan die wordt gebruikt om te leven, werken en spelen.

APClogo

Populaire producten

Productcategorieën

Solid State Drives (SSDs)

Van SATA tot NVMe, van laptop tot server, Kingston SSD's bieden de snelheid en betrouwbaarheid die je wilt voor de upgrade die je nodig hebt voor pc-builds, servers en systeembouwers.

Computergeheugen (RAM)

Als jouw systeem achterloopt, of een programma niet reageert of niet wil laden, heb je mogelijk een geheugentekort. Kingston biedt uiterst betrouwbaar, krachtig desktopgeheugen en verkoopt meer laptop-upgradegeheugen dan wie dan ook ter wereld.

USB-flashstations

Kingston DataTraveler en IronKey USB-flashstations bieden onderweg bestandsopslag voor foto's, muziek, video en meer. Ze zijn beschikbaar in zowel standaard als versleutelde beveiliging voor thuis, school of op kantoor.

SD en microSD

Kingston maakt SD- en microSD-flashgeheugenkaarten voor een verscheidenheid aan apparaten, zoals digitale camera's, Android™-telefoons, drones, dashcams en beveiligingscamera's.

Geheugenkaartlezers

De compacte geheugenkaartlezers van Kingston zijn licht in gewicht en aansluitbaar op jouw apparaat via USB 2.0, of USB 3.0 voor snelle gegevensoverdracht.

Kingston is bij jou

Het verhaal van Kingston begon in 1987 toen twee ingenieurs en vrienden, John Tu en David Sun, een kans zagen in de technologieruimte. Tijdens een ernstig tekort aan geheugenchips voor opbouwmontage, ontwierpen ze een nieuw type geheugenmodule die voldeed aan een vraag naar geheugen dat zou dienen om de industriestandaarden de komende jaren opnieuw te definiëren.

Tegenwoordig is Kingston een toonaangevende wereldwijde fabrikant van geheugen- en opslagoplossingen. Hun kwaliteitsproducten en -oplossingen worden ondersteund door niet-aflatende service en ondersteuning; normen waarop je als klant kan vertrouwen. De vindingrijkheid en flexibiliteit waarmee Kingston begon, drijft het befrijft vandaag de dag nog steeds voort.