Haal het meeste uit jouw werkomgeving

Het hybride werken is voor veel organisaties de normaalste zaak van de wereld geworden. Medewerkers wisselen vaker van werklocatie dan voorheen, en daar horen ook goede accessoires bij. Met Kensington heb je altijd de juiste accessoires voorhanden, waar je ook bent.

Office worker

Op het kantoor ontmoet en sta je direct in contact met elkaar. Kensington heeft alle benodigde accessoires voor de werkplek op kantoor. Denk aan een fingerprint key voor een beveiligd device, of een afstandsbediening voor presentaties. Voor wie zijn werkplek graag schoonhoudt kan een UV-monitor stand met reinigingscompartiment voor je toetsenbord een uitkomst zijn. Lees meer in de brochure of bezoek onze webshop.

Home worker

Voor wie veel thuiswerkt, zijn accessoires op het gebied van videobellen en verlichting belangrijk. Voor de thuiswerkplek is er vaak nog wat te verbeteren op deze fronten, naast de ergonomische situatie. Een ringlight van Kensington zorgt voor een goede verlichting in elke ruimte. Met een webcam ben je altijd haarscherp in beeld en dankzij een back rest heb je altijd een steuntje in de rug. Ontdek alle accessoires voor thuiswerkers in de brochure, of ga naar onze webshop.

Mobile worker

Het kan natuurlijk bij je functie horen om veel onderweg te zijn. Of misschien werk je het prettigst in een werkomgeving die niet thuis of op kantoor is. Ook voor de mobiele werker heeft Kensington een accessoireset. Zoals diverse sloten, zodat niemand jouw device zomaar kan meenemen, privacy screens of tassen en rugzakken. Bekijk alle accessoires voor de mobiele werker in de brochure of in de webshop.

De ideale setup voor videovergaderingen

Kensington heeft voor elk type werker een passende set aan accessoires. In de onderstaande video zie je bijvoorbeeld hoe je in je werkomgeving een setup plaatst, waarmee je het meest uit je videovergaderingen haalt.

Producten