Jabra

Unieke combinatie van vaardigheden - alles onder één dak. Jabra behoort tot de GN-groep. GN is het enige bedrijf met audio-expertise voor zowel consumenten- als zakelijke oplossingen, evenals audio-oplossingen voor medische technologie verzameld onder één dak. De unieke combinatie van competenties binnen GN heeft al geleid tot een aantal baanbrekende producten in verschillende markten.

Jabra Engage

Ontworpen als 's werelds krachtigste professionele draadloze headset.*

Toonaangevende draadloze prestaties. Betere klantrelaties.

Biedt uitstekende draadloze verbinding met een bereik tot 150 meter, waardoor drie keer meer gebruikers in dezelfde kantoorruimte kunnen werken - zonder de kwaliteit van de verbinding te beïnvloeden. Voer telefoongesprekken uit de buurt van uw bureau met een verbinding die u of uw klant niet teleurstelt.

Kristalhelder gesprek. Verbeterde klantbeleving.

Geavanceerde ruisonderdrukkende microfoon en versterkte luidsprekers zorgen voor kristalheldere gesprekken, zelfs in levendige kantoren. Voldoet aan Open Office-vereisten voor Skype voor bedrijven. **

Meer gesprekstijd, minder onderbrekingen. Verbeterde productiviteit.

Met een batterij die de hele dag meegaat en een Busylight dat fungeert als een "niet storen" -signaal voor collega's.

Elk gesprek, vanaf elk apparaat. De beschikbaarheid van gesprekken vergroten

Maak verbinding met maximaal vijf apparaten tegelijk en vergroot de beschikbaarheid van uw team voor klanten. Kan worden aangesloten op een bureautelefoon, computertelefoon, analoge telefoon en twee Bluetooth-apparaten. **

* Geldt voor Jabra Engage 75/65 in stereo- en monoversie. Zie informatie op Jabra.se/commercial-claims
** Afhankelijk van de variant.

Jabra Evolve

Headset voor mensen die zich op kantoor verplaatsen

Tijdens een gewone werkdag voert u als kantoormedewerker veel verschillende gesprekken met klanten en collega's. Tussendoor wilt u zich waarschijnlijk kunnen afsluiten van uw omgeving en u echt op uw taken concentreren.

Een Jabra-headset helpt u met beide. Jabra biedt u actieve en passieve ruisonderdrukking, geïntegreerd buszlight en luidsprekers van wereldklasse. Dat u ook naar muziek kunt luisteren met Hi-Fi-kwaliteit is een extra pluspunt.

Met Jabra krijgt u:

  • Meer flexibiliteit
  • Betere focus
  • Betere gesprekken
  • Hogere produktiviteit
  • Een headset die de hele dag comfortabel zit

Jabra Speak

Headset voor op en buiten kantoor

Eenvoudige telefonische vergaderingen, eenvoudige samenwerkingen. Verander alle ruimtes in vergaderruimtes, thuis, in een hotel, aan uw bureau of in een vergaderruimte. Met conferentie-apparaten van Jabra krijgt u een verbluffende geluidskwaliteit op maat van alle toonaangevende UC-platforms en kunt u eenvoudig in slechts enkele seconden een vergadering opzetten. Zonder dat enige voorkennis vereist is.

Jabra heeft alles, van eenvoudige en flexibele tot eersteklas en professionele apparaten, voor alle vergaderbehoeften.

Jabra Pro & Biz

Headset voor wie aan de balie zit en elke dag vele uren met klanten communiceert

Goede service gaat over goed functionerende communicatie. Wie veel aan de telefoon praat, heeft een headset nodig die geschikt is voor duizenden telefoongesprekken en talloze uren gebruik. Met Jabra kunt u een headset vinden die precies aan uw behoeften voldoet. We hebben alles, van betaalbare, bedrade headsets tot draadloze versies die u de vrijheid geven om uw bureau te verlaten tijdens het gesprek.

Op een hectische werkplek kan het achtergrondgeluid een storende vijand zijn, zowel voor uzelf als voor de persoon met wie u praat. Dit heeft een negatieve invloed op de productiviteit en de kwaliteit van het gesprek. De headset van Jabra is ontworpen met een primair doel. Om het achtergrondgeluid te verminderen, zodat u zich kunt concentreren op het gesprek. Met HD Voice en ruisonderdrukkende microfoons krijgt u kristalhelder geluid aan beide kanten van het gesprek. Jabra headsets zijn ook ontworpen om vele uren achter elkaar te worden gebruikt en zijn daarom zeer comfortabel en zijn verkrijgbaar met verschillende draagstijlen..

Jabra

Professioneel geluid voor bedrijven

Bij Jabra hebben ze echt unieke kennis van professioneel geluid en hoe ze bedrijven helpen - groot en klein - om hun volledige potentieel te bereiken. De producten van Jabra helpen u de productiviteit te verhogen en ervoor te zorgen dat uw bedrijf de concurrentie een stap voor is.

Expertise op het gebied van audio voor consumenten

Bij Jabra hebben ze echt unieke kennis van professioneel geluid en hoe ze bedrijven helpen - groot en klein - om hun volledige potentieel te bereiken. De producten van Jabra helpen u de productiviteit te verhogen en ervoor te zorgen dat uw bedrijf de concurrentie een stap voor is.

ReSound richt zich op medische audio-apparaten

GN heeft diepgaande medische en audiologische kennis in zijn hoortoestelactiviteiten. Jabra's zustermerk ReSound, richt zich op medische audio-apparaten. Ze brengen mensen met merkbaar gehoorverlies dichter bij de dingen waar ze van houden door ze een echt natuurlijke en gepersonaliseerde luisterervaring te geven.

  • Ze ontwerpen geïntegreerde apps, zodat hun klanten slimme hoortoestellen als draadloze stereokoptelefoons kunnen gebruiken.
  • Jabra helpt mensen een beter leven te leiden Het is een enorm voordeel om al deze unieke vaardigheden onder één dak te verzamelen. Jabra verandert het leven door de kracht van geluid.
  • De producten en oplossingen van Jabra op medisch, professioneel en consumentenniveau helpen mensen een beter leven te leiden.