iiyama logo

iiyama staat voor bewezen expertise in de monitor business, een veelzijdig displayportfolio, kwaliteit en uitstekende klantenservice. iiyama levert betrouwbaar advies aan B2B-klanten en eindgebruikers. Ze concentreren zich op het vervaardigen van de beste kwaliteit, betrouwbare schermoplossingen die de ecologische voetafdruk minimaliseren en in lijn zijn met de nieuwste beschikbare technologieën.

De desktop monitoren zijn uitgerust met verschillende functies om u te helpen een werkruimte te creëren die het beste bij uw behoeften past. Snelle responstijd maken de monitoren zeer geschikt voor het bekijken van video's. De monitoren met een in hoogte verstelbare voet bieden hoge prestaties en een ergonomisch ontwerp. Met de nieuwste IPS- of VA-technologie en meerdere ingangen bieden de displays superieure kleurprestaties en optimale compatibiliteit met een breed scala aan multi-media-apparaten.


iiyama desktops


iiyama touchscreens


iiyama (i)LFD's


Unified Communications

Bekijk hier de iiyama video

iiyama Desktop monitoren

De iiyama ProLite monitoren uit de B-serie, XB-serie en XUB-serie zijn ontwikkeld voor zakelijk gebruik. De monitor is in hoogte verstelbaar en volledig roteerbaar, wat zorgt voor een goede ergonomische werkhouding en optimale weergave. Dit maakt deze schermen ideaal voor langdurig gebruik. En heb je een werkplek met twee schermen? Overweeg dan monitoren uit de XUB-serie. Deze zijn voorzien van extra dunne randen, waardoor de overgang tussen beide beeldschermen zo klein mogelijk is.

Bekijk alle monitoren


Bestverkochte producten

iiyama Professional Displays

Of je nu op zoek bent naar een grootformaat display voor gebruik in de winkel, in de vergaderruimte, in het lokaal, een ziekenhuis, luchthaven of museum; iiyama voorziet jouw bedrijf van eersteklas interactieve en niet-interactieve schermen die jouw publiek zullen boeien en die zorgen voor maximale impact.Vind nu het display voor jouw werk

iiyama Unified Communications | Webcams
& Speakers

Het assortiment UC-producten (Unified Communications) van iiyama omvat een verscheidenheid aan webcams en andere accessoires. Deze apparaten zijn geschikt voor verschillende soorten omgevingen, van het thuiskantoor tot grote vergaderingen kamers, waardoor jij altijd de juiste oplossing tot je beschikking hebt. Wat je ook kiest, deze UC-producten garanderen een persoonlijke vergaderervaring en in combinatie met de iiyama-schermen zijn ze het perfecte pakket voor elke werkplek.

Kies nu jouw webcam

iiyama Duurzaam & Groen | Ecovadis & TCO Gecertificeerd

iiyama zet zich in om een verantwoordelijk bedrijf te zijn dat streeft naar klanttevredenheid, innovatie en operationele uitmuntendheid. Dit vereist de implementatie van duurzaamheidsprogramma's in onze volledige toeleveringsketen. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, programma's over de arbeidsomstandigheden van werknemers van leveranciers, de ecologische voetafdruk en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

iiyama Benelux BV is door Ecovadis bekroond met een zilveren medaille als erkenning voor hun EcoVadis-beoordeling.

Door ESG-activiteiten verder te promoten hopen we in 2023 de gouden medaille te behalen.

Zeg hallo tegen duurzamere producten. Steeds meer iiyama-desktops voldoen aan alle criteria van TCO Certified, 's werelds meest uitgebreide duurzaamheidscertificering voor IT-producten.

Kies nu jouw beeldscherm