iiyama logo

iiyama bij Dustin

iiyama staat voor bewezen expertise in de monitor business, een veelzijdig displayportfolio, kwaliteit en uitstekende klantenservice. iiyama levert betrouwbaar advies aan B2B-klanten en eindgebruikers. Ze concentreren zich op het vervaardigen van de beste kwaliteit, betrouwbare schermoplossingen die de ecologische voetafdruk minimaliseren en in lijn zijn met de nieuwste beschikbare technologieën.

De desktop monitorenzijn uitgerust met verschillende functies om je te helpen een werkruimte te creëren die het beste bij jouw behoeften past. Snelle responstijd maken de monitoren zeer geschikt voor het bekijken van video's. De monitoren met een in hoogte verstelbare voet bieden hoge prestaties en een ergonomisch ontwerp. Met de nieuwste IPS- of VA-technologie en meerdere ingangen bieden de displays superieure kleurprestaties en optimale compatibiliteit met een breed scala aan multi-media-apparaten.

Advies van de iiyama specialist

Onze deskundige medewerkers weten alles over de producten van iiyama. Heb je vragen over een specifiek product? Zoek je het beste scherm voor op kantoor? Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. We adviseren je graag.