HPE Networking Instant On

HPE Networking Instant On is de networking oplossing van Aruba voor organisaties met maximaal 100 medewerkers. De HPE Networking Instant On-familie bouwt voort op de lange ervaring van Aruba in bedrijfsnetwerken en biedt snelle, betrouwbare en veilige netwerk connectiviteit.

HPE Networking Instant On bestaat uit een serie aan access points, switches en beheer app. De betaalbare access points zijn ontworpen voor bedrijven die willen groeien en ze leveren een uitzonderlijke draadloze verbinding die zowel eenvoudig te installeren als te beheren is.

Met 1 jaar garantie en geen verborgen kosten, kun je met een gerust hart HPE Networking Instant On kiezen. Telefonische ondersteuning is 90 dagen gratis en chatondersteuning is gedurende het eerste jaar gratis. Daarnaast is er ook een community die u kunt raadplegen.

Eenvoudig

Veilig

Betaalbaar

HPE Networking Instant On in drie eenvoudige stappen installeren

1. Je access point verbinden

2. Download de 'HPE Networking Instant On'-app op je telefoon

3. Volg de stappen in de app om netwerken voor werknemers en gasten te configureren

Ga snel en eenvoudig aan de slag met HPE Networking Instant On

Selectie aan access points

Nu weet je dat HPE Networking Instant On snel en eenvoudig te installeren is. De vraag is dan welk access point je organisatie nodig heeft. Er zijn vijf verschillende modellen, afhankelijk van je prestatie-eisen en waar het access point gebruikt moet worden. Bekijk hieronder het overzicht welk model het beste bij jouw behoeften past.

Switches

Aruba Enterprise

Aruba Enterprise is een eenvoudig te configureren en veilige wifi-oplossing met gegarandeerde uptime die je budget niet overschrijdt. De netwerkoplossing is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven met meerdere kantoren.

Met volledig inzicht in het netwerk kun je zien wat klanten doen en waar ze zijn, prestaties garanderen en de gebruikerservaring verbeteren. Het is eenvoudig om het netwerk op of neer te schalen en het slimme licentiebeheer te beheren. Je kunt het netwerk altijd beheren, op je computer of mobiel, waar je ook bent. Bovendien heb je geen onderhoud van hardware en software nodig en heb je toegang tot lokaal beheer als de cloudverbinding mislukt, iets wat uniek is voor Aruba.

Deskundige hulp bij het ontwerpen van een netwerk dat aan jouw behoeften voldoet
Altijd verbonden met monitoring en ondersteuning
Eenvoudig op en neer te schalen

Aruba Central

Aruba Central is een cloudgebaseerde managementtool (monitoring- en beheertool) voor Aruba netwerkoplossingen. De devices worden automatisch geconfigureerd, waardoor de werkdruk van het handmatig toevoegen van devices wordt verminderd. De intuïtieve dashboards maken het eenvoudig om te monitoren en problemen op te lossen.

Beheer zowel access points, routers en switches door de cloud, 24 uur per dag. Altijd met volledige toegang, zichtbaarheid en controle. Met behulp van een aangepast bedrijfsportaal hebben uw gasten eenvoudig toegang tot uw netwerk. Of het nu gaat om één of meer sites die worden beheerd, de cloudoplossing werkt krachtig en zorgeloos.

Naast het beheer zelf, kunt u de ingebouwde analysetool gebruiken om het netwerk te analyseren, een betere gebruiksvriendelijkheid te creëren en waardevolle zakelijke inzichten te verkrijgen. Inzichten die op hun beurt kunnen worden gebruikt om slimmere beslissingen te nemen en inkomsten te genereren.

Switches