Google bij Dustin

De toegevoegde waarde van Dustin als IT Service Partner

Welkom bij Dustin, jouw vertrouwde partner voor Google-producten en -diensten. Of je nu een IT- beheerder of een IT-besluitvormer bent, wij staan klaar om je te begeleiden door de wereld van Google-oplossingen die ontworpen zijn om jouw bedrijf te transformeren.

De kernkwaliteiten van Google IT-oplossingen: innovatie, efficiënte samenwerking en beveiliging op topniveau.

Cloud Power van Google

Innovatieve schaalbaarheid

Maak gebruik van de geavanceerde technologie van Google Cloud Platform voor een naadloze innovatie en moeiteloze schaalbaarheid.

Profiteer van een wereldwijd netwerk, een robuuste infrastructuur en een uitgebreide set tools voor applicaties, variërend van machine learning tot schaalbare computerbronnen.

Uniforme werkruimte

Efficiënte samenwerking en versterkte beveiliging

Transformeer je teamwork met Google Workspace en bevorder productiviteit met de naadloze communicatie- en samenwerkingstools.

Versterk je digitale omgeving met geavanceerde beveiligingsfuncties en zorg voor een veilige en conforme werkplek voor het aanmaken van documenten, communicatie en samenwerking.

ChromeOS en Android

Unified Endpoint Management

Beveilig je digitale omgeving met ChromeOS en Android Enterprise, voor een uniforme aanpak van endpoint management.

Geniet van de robuuste beveiligingsmaatregelen, veilige opstartprocessen en automatische updates in ChromeOS tot de geavanceerde beveiligingsfuncties in Android Enterprise, die de end-to-end bescherming voor alle apparaten garanderen.

Waarom Dustin als partner tijdens jouw Google journey?

Wij hebben de perfecte positie om je te helpen tijdens je cloudreis. Als vertrouwde IT-partner met honderden klanten, variërend van centrale en lokale overheden tot retailers en grote bedrijven zoals verschillende bankinstellingen, zijn we er trots op dat we alle kennis hebben om je op weg te helpen.

Wij hebben de expertise. Als IT-partner bieden we je gespecialiseerde kennis over IT-uitdagingen, regelgeving en best practices in alles wat we doen, zodat cloudadoptie in overeenstemming is met de branchenormen. Wij kunnen je helpen de gegevensbeveiliging te versterken, naleving af te dwingen en begeleiding te bieden bij het onderhouden van een veilige en conforme cloudomgeving.

Uitdagingen in IT en de voordelen van cloud transformatie

In de wereld van IT-leiderschap staan bedrijven voor veelzijdige uitdagingen. Ze moeten uitblinken in drie cruciale dimensies: milieuduurzaamheid, sociale duurzaamheid en financiële duurzaamheid – die de planeet, mensen en winstgevendheid vertegenwoordigen. IT speelt een cruciale rol, maar heeft vaak moeite om deze prioriteiten in evenwicht te brengen.

Cloudtransformatie biedt een groot aantal voordelen op het gebied van sociale, ecologische en financiële duurzaamheid. Het bevordert een inclusievere werkomgeving, vermindert de impact op het milieu en optimaliseert de financiële middelen, waardoor organisaties uiteindelijk worden gepositioneerd voor succes op de lange termijn en een positieve impact op de samenleving.

Lees de whitepaper

Sustainability

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, kunnen organisaties niet achterblijven. Bij veel bedrijven staat duurzaamheid en een duurzame visie dan ook steeds hoger op de agenda.

Hoewel er talloze mogelijkheden en alternatieven zijn om je organisatie duurzamer te maken, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Waar begin je? Bij Google en Dustin is sustainability een kernonderdeel van de bedrijfsdoelstellingen. Dankzij diverse innovaties en stappen in deze whitepaper hopen we jou te inspireren en te ondersteunen bij de reis naar een duurzame(re) organisatie

Lees de whitepaper

Solutions

Google Cloud Platform

Bouw snel apps, gebruik generatieve AI en analyseer gegevens binnen seconden – allemaal met beveiliging van Google-kwaliteit.

Google Workspace

Een flexibele, innovatieve productiviteitsoplossing voor organisaties om meer te bereiken en nog beter samen te werken.

Chrome Enterprise

Chrome Enterprise combineert de zakelijke mogelijkheden van Chrome-browsers, ChromeOS en ChromeOS-apparaten om je personeel in de cloud alle touwtjes in handen te geven.

Android Enterprise

Android draagt bij aan een mobiel, verbonden personeelsbestand met meerdere beveiligingslagen en geavanceerde beheermogelijkheden. Bovendien is er een geschikt apparaat voor elke taak.

Contact

Analyseer uw behoeften met onze Dustin experts en boek een vrijblijvende afspraak met Sebastiaan Arends (Workplace Specialist) door te bellen naar 06-58945907 of een e-mail te sturen naar [email protected].