Gilford

Gilford is een slimme keuze voor wie veel waar voor zijn geld wil. In het assortiment vind je producten voor printers voor je kantoor of thuiskantoor, zoals toners en inkt. Je kunt ervan uitgaan je een product krijgt dat door ons zorgvuldig is geselecteerd en getest. Neem een kijkje bij ons ruime assortiment producten voor printers.

Gilford logo

Onze belofte

Je moet er ook met Gilford op kunnen vertrouwen dat we maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en dat we rekening houden met de langetermijneffecten van wat we doen. We stellen bijvoorbeeld hoge eisen aan onze leveranciers en bezoeken onze fabrieken regelmatig om te controleren of deze eisen worden nageleefd. We weten dat we een kleine speler zijn in een grote wereld, maar we weten ook dat we het beter doen – en daar zijn we trots op.

Productcategorieën

Toners

Gilford biedt een volledig compatibele tonercartridge met dezelfde functionaliteit als een merkproduct, maar tegen een aanzienlijk lagere prijs. Een compatibele tonercartridge bevat meestal ook meer toner dan de merkoptie. De tonercartridges van Gilford zijn vervaardigd volgens de ISO 9001- en ISO 14001-richtlijnen en zijn goed voor dagelijks printen.

Inkt

Gilford biedt een volledig compatibele inktcartridge met dezelfde functionaliteit als een merkcartridge, maar tegen een aanzienlijk lagere prijs. Een compatibele inktcartridge bevat meestal ook meer inkt dan het merkalternatief. De inktcartridges van Gilford zijn vervaardigd volgens de ISO 9001-en ISO 14001-richtlijnen en zijn goed voor dagelijks printen.

Gilford is een van de eigen merken van Dustin

Dustin heeft op het gebied van IT-producten en -diensten een zeer uitgebreid aanbod. We hebben sinds 2016 een aantal eigen merken; Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip en Acutek, die allemaal voldoen aan onze belofte om goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs te bieden.