EPOS

Biedt je de mogelijkheid om beter te communiceren

EPOS maakt het voor bedrijven over de hele wereld mogelijk om beter te communiceren en samen te werken - altijd, overal en op elk apparaat; dit doormiddel van de meest geavanceerde audio- en samenwerkingstechnologieën om oplossingen te creëren die krachtig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn.

Voxicon logo

Best verkochte producten

Productcategorieën

Voor werken op kantoor

Op kantoor moet je kunnen rekenen op helder geluid - ook wanneer het rumoerig is. Gedurende de dag is daarom niet alleen draagcomfort belangrijk, maar ook de vrijheid om je op sommige momenten even af te kunnen sluiten.

Voor veel telefonisch klantcontact

Wanneer je werkt als (technisch) aanspreekpunt voor de klant wil je die niet alleen proberen te helpen, maar ook dat je op ieder moment verstaanbaar bent. Door ongewenste ruis weg te filteren, spraak te verduidelijken en een verbeterde audio-ervaring te bieden voor zowel spreker als luisteraar kan je de klant een uitstekende ervaring bieden.

Headsets voor onderweg

Voor veel vindt werk niet plaats op één plek, maar veelal onderweg. Van het hebben van telefoontjes op weg naar de volgende vergadering, tot werken in de wachtruimte. Elke werkdag is anders, en dat vraagt om een headset waarmee je jezelf ieder moment kan onderdompelen in een wereld van adembenemende stilte of kaakhelder geluid.

Voor videovergaderen

Een wereld waarin een deel van de mederwerkers thuis of op kantoor werken vraagt om oplossingen die ons dichterbij elkaar kunnen brengen. Tegelijkertijd dienen die oplossingen eenvoudig te zijn in gebruik, waardoor geen minuut verloren hoeft te gaan en iedereen met één druk op de knop kan deelnemen.