eaton logo

Eaton is een toonaangevende aanbieder van UPS-systemen. De UPS-systemen leveren hoogwaardige, betrouwbare noodstroom voor elke toepassing van home-office, netwerkkasten en serverruimtes tot aan datacenters. De UPS-en helpen u bedrijfscontinuïteit te behouden en downtime te voorkomen, ze beschermen tegen o.a. stroomstoringen en -uitval, spanningspieken en blikseminslag.


Bestverkochte producten

Een UPS voor elke toepassing – van thuiskantoor, kantoor of zakelijke toepassing

Eaton is een toonaangevende aanbieder van Uninterrupted Power Supplies (UPS). De UPS-systemen van Eaton leveren hoogwaardige, betrouwbare noodstroom voor elke toepassing van home-office, netwerkkasten en serverruimtes tot aan datacenters. Een goede, betrouwbare UPS helpt jouw bedrijfscontinuïteit te behouden en downtime te voorkomen, ze beschermen tegen o.a. stroomstoringen en -uitval, spanningspieken en blikseminslag.

Eaton 5SC en 5P line-interactive UPS

De Eaton 5P is een UPS met geavanceerde LCD-display en energiemeetfunctie. De 5P is hierdoor een perfecte UPS om IT & netwerkapparatuur zoals servers, switches, routers en opslag te beschermen.

De Eaton 5SC biedt betaalbare en betrouwbare bescherming voor een brede range aan toepassingen. De 5SC UPS beschikt over veel premium features die normaal alleen te vinden zijn in het duurdere segment UPS-systemen.

Eaton 3S en 3S Mini

De Eaton 3S Gen2 is een betaalbare en betrouwbare UPS voor thuis en voor kleine bedrijven. Deze offline UPS biedt overspanningsbeveiliging en batterijback-up voor internetgateways, desktopcomputers en andere belangrijke apparatuur.

De 3S Mini UPS is ontworpen om ervoor te zorgen dat je altijd verbonden blijft. Dankzij het supercompacte, stille en stijlvolle ontwerp integreert de 3S Mini bovendien naadloos in je woning of bedrijfsomgeving.

eaton logo

Altijd op zoek naar de juiste service referentie bij uw UPS?

Vind uw serviceopties met Eaton’s service selector! Hierin vindt u een reeks garanties en service-uitbreidingen voor UPS-systemen tot 200kVA. Dankzij de verschillende beschikbare opties kunt u de beste methode kiezen om de prestaties en betrouwbaarheid van uw apparatuur te waarborgen. Lees meer.

Meer informatie

Heb je een Eaton UPS aangeschaft, en wil je weten wat de batterij runtime is? Met de interactieve runtime grafieken kun je eenvoudig zien hoeveel runtime de batterij nog heeft, met of zonder optionele batterijpakketten. Lees meer.