Eaton

Eaton is een wereldwijde powermanagement-organisatie. Het Power Quality assortiment bestaat uit UPS-systemen (uninterruptible power supplies), stroomverderlingseenheden (PDU’s), overspannings-beveiliging, racks, software en diverse services. Met onze jarenlange ervaring en investeringen zorgen wij voor technische innovatie en toekomstbestendige oplossingen.

De UPS voor home office of klein kantoor

De UPS-en van Eaton beschermen uw apparatuur door schone en ononderbroken stroomvoorziening te bieden. Er zijn verschillende type UPS-systemen, lees hier
hoe je de juiste keuze maakt.


De Eaton 3S Gen2 is een betaalbare en betrouwbare UPS voor thuis en voor kleine bedrijven. Deze offline UPS biedt overspanningsbeveiliging en batterijback-up voor internetgateways, desktopcomputers en andere belangrijke apparatuur.

Naar producten

Eaton Ellipse ECO & PRO

De Ellipse serie van Eaton zijn compacte en energiezuinige UPS-en en zijn geschikt voor thuis en voor (klein)zakelijke toepassingen.


De Eaton Ellipse ECO is een UPS met ingebouwde high-performance overspanningsbeveiliging conform IEC 61643-1. De Eaton Ellipse PRO is een line-interactive UPS die speciaal ontwikkeld is om workstations waarop veeleisende toepassingen draaien te beschermen.

Naar producten

Eaton 5P en 5PX line-interactive UPS

De Eaton 5P is een UPS met geavanceerde LCD-display en energiemeetfunctie. De 5P is hierdoor een perfecte UPS om IT & netwerkapparatuur zoals servers, switches, routers en opslag te beschermen.


De Eaton 5PX UPS heeft schaalbare runtimes voor servers, opslagsystemen, VoIP- en netwerkapparatuur. Met een LCD-display, energiemeting tot op uitgangsgroepniveau en tot 99% efficiëntie, is de 5PX de perfecte UPS om moderne IT-apparatuur te beschermen.

Naar producten

Eaton

Eaton is een wereldwijde powermanagement-organisatie. Het Power Quality assortiment bestaat uit UPS-systemen (uninterruptible power supplies), stroomverderlingseenheden (PDU’s), overspanningsbeveiliging, racks, software en diverse services. Met onze jarenlange ervaring en investeringen zorgen wij voor technische innovatie en toekomstbestendige oplossingen.