dell logo

Cisco bij Dustin

Cisco is wereldwijd de grootste fabrikant van netwerkapparatuur en netwerkoplossingen. Bij Dustin koop je eenvoudig Cisco routers, switches, access points en andere netwerkbenodigdheden zoals de producten van Cisco Meraki. In ons uitgebreide assortiment vind je alles wat je nodig hebt, van Cisco MKB oplossingen tot Cisco producten voor Large Enterprise.

Cisco Premier Partner & Online Partner of the Year

Dustin is sinds 2014 Cisco Premier Partner. Deze partnerstatus toont aan dat wij de technische kennis in huis hebben om jou te adviseren op het gebied Cisco networking- en datacenteroplossingen. De afgelopen jaren hebben wij ook meerdere Cisco prijzen gewonnen, waaronder Online Partner of the Year.

Cisco Meraki: gebruiksvriendelijk, veilig en schaalbaar

De producten van Cisco Meraki spelen in op de behoefte aan een flexibele, veilige netwerkomgeving voor kleine en grote bedrijven. Met Meraki access points, routers, switches, firewalls en endpoint management tools bouw je in korte tijd een betrouwbaar netwerk, dat je op elk moment eenvoudig kunt uitbreiden. Cisco Meraki is een cloud managed netwerk. Via één overzichtelijk online portal, het Meraki Dashboard, beheer je de integrale netwerkoplossing op afstand.

Advies van Cisco expert Dustin

Wil je meer weten of heb je vragen over een specifiek Cisco product? Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. We adviseren je graag.